EURO 2024, Λέμαν για το ροζ μαλλί του Άντριχ: «Μπορεί να νιώθει γυναίκα, είναι πολύ περίεργο»

EURO 2024, Λέμαν για το ροζ μαλλί του Άντριχ: «Μπορεί να νιώθει γυναίκα, είναι πολύ περίεργο»

Άντριχ, Γερμανία - EURO 2024
Σάλο έχουν προκαλέσει στη Γερμανία οι δηλώσεις του θρύλου Λέμαν για το ροζ μαλλί του Ρόμπερτ Άντριχ, το οποίο ο παλαίμαχος γκολκίπερ ζήτησε να απαγορευτεί από την UEFA.

Η Γερμανία αποχαιρέτησε το EURO 2024 μετά την ήττα της από την Ισπανία στην παράταση, όμως στο «τρίτο ημίχρονο» του αγώνα ο Γενς Λέμαν δεν στάθηκε σε κάποιο στοιχείο του παιχνιδιού, αλλά στο... μαλλί του Ρόμπερτ Άντριχ.

Ο μέσος της Μπάγερ Λεβερκούζεν αποφάσισε πριν λίγες μέρες να βάψει ροζ τα μαλλιά του, γεγονός που ξένισε έντονα τον Γενς Λέμαν και τον οδήγησε σε ένα φοβερό παραλήρημα σε ζωντανή σύνδεση!

Μιλώντας στη γερμανική τηλεόραση ο θρυλικός παλαίμαχος τερματοφύλακας επέκρινε τον Άντριχ και ζήτησε από την UEFA να απαγορεύσει τα... φανταχτερά χρώματα στα μαλλιά των ποδοσφαιριστών.

«Στις μέρες μας πρέπει να είσαι προσεκτικός γιατί μπορεί να νιώθει γυναίκα ή κάτι τέτοιο. Πρέπει να έχεις ανοχή. Σε μια εθνική ομάδα όμως που είναι στην κορυφή, μιλάμε για κάτι υπερβολικό πλέον.

Πρώτα είχε ξανθά τα μαλλιά του, τώρα ροζ. Τι προσπαθεί να μας δείξει; Έχει τίποτα διαταραχές προσωπικότητας και πρέπει να ξεχωρίζει με αυτόν τον τρόπο; Είναι πολύ περίεργο, αυτό θα έλεγα αν ήμουν συμπαίκτης του και πιστεύω ότι και ο Νάγκελσμαν πιστεύει το ίδιο», είπε αρχικά ο Λεμάν και στη συνέχεια προσέθεσε:

«Αν ο αντίπαλος τερματοφύλακας φοράει ροζ φανέλα, τι γίνεται; Το ροζ είναι υπερβολικά έντονο και τραβάει το βλέμμα στο γήπεδο. Περιμένω η UEFA να απαγορεύσει αυτά τα χρώματα στα μαλλιά των ποδοσφαιριστών γιατί μπορεί να δημιουργήσουν μπερδέματα ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

 

 

EURO Τελευταία Νέα