EURO 2024, Αγγλία - Ελβετία, Video: Ο τέταρτος διαιτητής μπέρδεψε τα νούμερα και... σκάλωσε τον Μπέλινγκχαμ και τον Ορσάτο!

Newsroom
Μπέλινγκχαμ, αλλαγή - EURO 2024
Ο τέταρτος διαιτητής μπέρδεψε τα νούμερα στην τριπλή αλλαγή της Αγγλίας και... σκάλωσε τον Μπέλινγκχαμ αλλά και τον ρέφερι, Ντανιέλε Ορσάτο, στον αγώνα με την Ελβετία.

Η αγωνία συνεχίζεται για το τελευταίο εισιτήριο στους «4» του EURO 2024 και έγινε ένα λάθος που άφησε τους πάντες να απορούν.

Blooper κατά τη διάρκεια του Αγγλία - Ελβετία για τα προημιτελικά του EURO 2024 με πρωταγωνιστή τον Τζουντ Μπέλινγκχαμ. Στο 77΄του αγώνα και με την Αγγλία να βρίσκεται πίσω στο σκορ, ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ αποφάσισε να φρεσκάρει την ομάδα του με νέο «αίμα». Τρεις παίκτες σηκώθηκαν, με τον τέταρτο προ εκπλήξεως πολλών να δείχνει τον αριθμό «10» και τον... Τζουντ Μπέλινγκχαμ. Ο μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης απόρησε μαζί με τον... διαιτητή Ορσάτο μόλις είδε το νούμερό του, όμως τελικά επρόκειτο για ένα λάθος του τέταρτου. Μόλις αντιλήφθηκε τι συνέβη άλλαξε τον αριθμό, με τον Άγγλο να παραμένει κανονικά στον αγωνιστικό χώρο.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

 

 

EURO Τελευταία Νέα