Χάκπο στο Gazzetta για Τσιμίκα: «Ο Κωστής πάντα μας στηρίζει, μόνο αγάπη γι' αυτόν» (vid)

Χάκπο
Ο Κόντι Χάκπο μίλησε στην κάμερα του Gazzetta για τα φαβορί που δεν υπάρχουν πλέον αλλά και για τον Κώστα Τσιμίκα που πάντα στηρίζει την... ολλανδική παρέα της Λίβερπουλ.

Αποστολή στη Γερμανία για το Euro 2024: Παναγιώτης Δαλαταριώφ, Γιάννης Σαπουντζάκης, Βασίλης Τεμπέλης, Αλεξάνδρα Οικονόμου

Συμπαίκτες στη Λίβερπουλ. Χάκπο, Φαν Ντάικ και... Τσιμίκας. Φυσικά, ο Ελληνας μπακ θα συνεχάρη τους συμπαίκτες και φίλους του για την πρόκρισή τους στους 4 του Euro.

Το Gazzetta μίλησε με τον Χάκπο με τον Ολλανδό μέσο να μας εξηγεί πως δεν υπάρχει σ' αυτήν τη φάση φαβορί, ενώ έστειλε την αγάπη του στον "Τσίμι".

«Δεν το έχω δει ακόμη το κινητό αλλά ξέρω τον Κωστή. Ο Κωστής πάντα μας στηρίζει, μόνο αγάπη για τον Κώστα», είπε ο μέσος της Λίβερπουλ στην κάμερα του Gazzetta στην ερώτηση για το αν ο Τσιμίκας του έστειλε συγχαρητήρια για την πρόκριση στα ημιτελικά.

«Φαβορί; Όχι. Νομίζω ότι τώρα έχουμε τέσσερα φαβορί. Ελπίζω να κάνουμε καλό ματς και να νικήσουμε», ήταν η απάντησή του για το αν υπάρχει ομάδα που έχει τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση του Euro.

Η δήλωση του Χάκπο στο Gazzetta:

 

 

EURO Τελευταία Νέα