EURO 2024, Γαλλία: Η χαρά των ποδοσφαιριστών για την ήττα της ακροδεξίας

EURO 2024, Γαλλία: Η χαρά των ποδοσφαιριστών για την ήττα της ακροδεξίας

gallia kounde
Οι ποδοσφαιριστές της εθνικής Γαλλίας δεν έκρυψαν τη χαρά τους για την ήττα της ακροδεξίας στον Β' γύρο των εθνικών εκλογών.

Τρομερή ανατροπή στον Β' γύρο των εθνικών εκλογών της Γαλλίας! Με βάση τα exit poll το Νέο Λαϊκό Μέτωπο βρίσκεται στην πρώτη θέση και το ακροδεξιό κόμμα της Μαρίν Λεπέν, Εθνικός Συναγερμός, έχει υποχωρήσει στην τρίτη θέση.

Την ώρα που οι παίκτες της εθνικής ομάδας της Γαλλίας ετοιμάζονται για το μεγάλο ματς με την Ισπανία για τα ημιτελικά του EURO 2024 ποδοσφαιριστές του Ντεσάν εξέφρασαν τη χαρά τους για τις εξελίξεις.

«Η ανακούφιση είναι ίση με την ανησυχία των τελευταίων εβδομάδων, είναι τεράστια. Συγχαρητήρια σε όλους τους Γάλλους που κινητοποιήθηκαν ώστε αυτή η όμορφη χώρα που είναι η Γαλλία να μην βρεθεί να κυβερνάται από την ακροδεξιά», ανέφερε σε ανάρτηση του ο αμυντικός της Μπαρτσελόνα.

Aπό την πλευρά του ο χαφ της Ρεάλ Μαδρίτης, Ορελέν Τσουαμενί έγραψε στο Twitter: «Η νίκη του λαού», ενώ ο εξτρέμ της Παρί Σεν Ζερμέν, Ουσμάν Ντεμπελέ ανέβασε story με τα αποτελέσματα των exit poll.

 

 

EURO Τελευταία Νέα