EURO 2024, Εθνική Αγγλίας: Ο Σάουθγκεϊτ απαγόρευσε στους παίκτες του να μιλούν για πέναλτι

EURO 2024, Εθνική Αγγλίας: Ο Σάουθγκεϊτ απαγόρευσε στους παίκτες του να μιλούν για πέναλτι

southgate 3/7
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να βγάλει από το μυαλό ων ποδοσφαιριστών της Αγγλίας την ιδέα των πέναλτι.

Η Αγγλία μπορεί να μην έχει... βγάλει μάτια στο EURO 2024, όμως έστω και με δυσκολία έφτασε στα ημιτελικά του τουρνουά. Οι Βρετανοί νίκησαν στην παράταση τους μαχητικούς Σλοβάκους, ενώ «επιβίωσαν» στη διαδικασία των πέναλτι κόντρα στην Ελβετία.

Η «ρώσικη ρουλέτα» είναι ένας... κακός δαίμονας για τους Άγγλους, έχοντας ακόμα «νωπές» τις αναμνήσεις από τον προ τριετίας χαμένο τελικό του EURO κόντρα στην Ιταλία. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Mirror» ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ έδωσε ιδιαίτερο βάρος στο πως θα βγάλει από το μυαλό των παικτών του την ιδέα των πέναλτι.

Όπως αναφέρουν οι Βρετανοί ο προπονητής των Τριών Λιονταριών «επιστράτευσε» ψυχολόγο και αναλυτές, ενώ απαγόρευσε στους παίκτες του να μιλούν για πέναλτι, προκειμένου να διώξουν αυτή την... εμμονή. Μάλιστα ο Σάουθγκεϊτ ζήτησε από τους παίκτες του να μην απαντούν ούτε σε σχετικές ερωτήσεις που κάνουν οι δημοσιογράφοι.

Φαίνεται πως η προσπάθεια έπιασε τόπο...

 

 

EURO Τελευταία Νέα