EURO 2024: Ο Μπέλινγκχαμ «επέλεξε» την αντίπαλο που θέλει στον τελικό

bellingham_euros
Ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ σε δηλώσεις του ανέφερε πως θα ήθελε στον τελικό του EURO 2024 να αναμετρηθούν η Αγγλία με την Ισπανία.

Η Αγγλία μπορεί να έφτασε να διεκδικήσει την πρόκριση της στα ημιτελικά του EURO 2024 στη διαδικασία των πέναλτι, όμως κατάφερε να νικήσει την Ελβετία και είναι μια «στροφή» μακριά από τον τελικό του Βερολίνου. Τα Τρία Λιοντάρια στοχεύουν σε back to back παρουσία σε τελικό της διοργάνωσης και ευελπιστούν να σηκώσουν το τρόπαιο για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Ο μέσος της Αγγλίας και της Ρεάλ Μαδρίτης Τζουντ Μπέλινγκχαμ, σε δηλώσεις του εξέφρασε την επιθυμία του η εθνική του να προκριθεί στον τελικό και να αντιμετωπίσει την Ισπανία, προφανώς λόγω της Βασίλισσας.

«Ελπίζω πως θα βρούμε την Ισπανία στον τελικό. Η Ισπανία έπαιξε πολύ καλά αυτές τις τελευταίες τρεις εβδομάδες και όλα είναι πιθανά. Eξακολουθώ να παραμένω συγκεντρωμένος στην εθνική ομάδα και στους συμπαίκτες μου», ανέφερε ο Μπέλινγκχαμ, μιλώντας μάλιστα στα ισπανικά.

Θυμίζουμε πως για τα ημιτελικά η Ισπανία θα αναμετρηθεί με τη Γαλλία (9//7, 22:00), ενώ η Αγγλία θα αντιμετωπίσει την Ολλανδία μια ημέρα αργότερα (10/7, 22:00).

 

 

EURO Τελευταία Νέα