Πορτογαλία, Κριστιάνο: Η εξήγηση του BBC για το σχόλιο στο πέναλτι του CR7

Πορτογαλία, Κριστιάνο: Η εξήγηση του BBC για το σχόλιο στο πέναλτι του CR7

Newsroom
Κριστιάνο
Το BBC επιμένει ότι σέβεται τον Κριστιάνο Ρονάλντο εν μέσω αντιδράσεων για το «Misstiano Penaldo».

Το BBC αναγκάστηκε να επιμείνει ότι «σέβεται» τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αφού δέχτηκε παράπονα τηλεθεατών για το λογοπαίγνιο «Misstiano Penaldo». Ο Τζον Τέρι ήταν μεταξύ των τηλεθεατών που διαμαρτυρήθηκαν, καθώς η λεζάντα «Misstiano Penaldo» εμφανίστηκε σε ένα στιγμιότυπο του πέναλτι του. Ο πρώην αρχηγός της Τσέλσι, ο οποίος έχασε ένα κρίσιμο πέναλτι στον τελικό του Champions League το 2008, έγραψε στο Instagram: «BBC αυτό είναι ντροπή».

Το αγγλικό δίκτυο, ωστόσο, εξέδωσε ανακοίνωση για να να δικαιολογήσει αυτή την ενέργεια. «Ο τίτλος προοριζόταν απλώς να είναι ένα λογοπαίγνιο με τις λέξεις, κάτι που έχουμε κάνει πολλές φορές στο παρελθόν σε πίνακες ανάλυσης Match Of The Day.

Δεν υπήρχε πρόθεση να προσβάλλουμε τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Σε όλο το πρόγραμμα μιλάμε με σεβασμό για τον Ρονάλντο σε πολλές περιπτώσεις» τονίζεται στην ανακοίνωση και μεταξύ άλλων αναφέρονται στην αποθέωση που γνώρισε από Λίνεκερ, Σίρερ.

«Σε κανένα σημείο οι αναλυτές δεν επέκριναν υπερβολικά τον Ρονάλντο και, στο πλαίσιο του προγράμματος γενικότερα, ο τόνος ήταν πάντα με σεβασμό απέναντί του».

 

 

EURO Τελευταία Νέα