Euro 2024: Η δήλωση του Ραμπιό για τον Γιαμάλ και το story του νεαρού Ισπανού

Euro 2024: Η δήλωση του Ραμπιό για τον Γιαμάλ και το story του νεαρού Ισπανού

Newsroom
Euro 2024: Η δήλωση του Ραμπιό για τον Γιαμάλ και το story του νεαρού Ισπανού
Ο Αντριέν Ραμπιό μίλησε για τον αποψινό ημιτελικό και αναφέρθηκε στο τι θα πρέπει να κάνουν εκείνος και οι συμπαίκτες του προκειμένου να δυσκολέψουν την ζωή του Γιαμάλ.

Ο μέσος της εθνικής Γαλλίας, Αντριέν Ραμπιό παραχώρησε δηλώσεις για τον μεγάλο αποψινό ημιτελικό του Euro 2024 ανάμεσα στην ομάδα του και την εθνική Ισπανίας και αναφέρθηκε στο λαμπρό «αστέρι» των Ιβήρων, τον Λαμίν Γιαμάλ.

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής των «τρικολόρ» τόνισε πως θα πρέπει εκείνος και οι συμπαίκτες του να μην αφήσουν τον Γιαμάλ να αισθανθεί άνετα και να του δείξουν πως θα πρέπει να κάνει ακόμα περισσότερα απ' όσα έχει ήδη καταφέρει για να βρεθεί στον τελικό.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Είδαμε ότι είναι ένας παίκτης που ξέρει να διαχειρίζεται την πίεση πολύ καλά. Έχει πολλές δεξιότητες και είναι ικανός να παίζει σε κορυφαίο επίπεδο και με την ομάδα του αλλά και στα μεγάλα τουρνουά.

Ωστόσο είναι πάντα περίπλοκο να να διαχειρίζεσαι έναν ημιτελικό, αλλά θα είναι στο χέρι μας να του βάλουμε πίεση και να μην τον αφήσουμε να αισθανθεί άνετα και να του δείξουμε ότι για να παίξει σε τελικό Euro πρέπει να κάνει περισσότερα από όσα έκανε μέχρι τώρα».

Λίγο αργότερα ο Λαμίν Γιαμάλ έκανε ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram όπου ανέβασε μία φωτογραφία μ' ένα quote που έγραφε: «Κινήσου σε ησυχία, μίλα μόνο όταν είναι η ώρα να πεις τσέκμεϊτ».

 

 

EURO Τελευταία Νέα