Το Gazzetta στο Euro 2024: Η φανέλα του Μέλμπεργκ, από τις πιο πολυφορεμένες στα μεγάλα ραντεβού!

Μέλμπεργκ
Η φανέλα ενός από τους καλύτερους ξένους αμυντικούς που πέρασαν από τα ελληνικά γήπεδα, είναι από αυτές που πάντα συναντάμε στα μεγάλα τουρνουά!

Αποστολή στη Γερμανία για το Euro 2024: Παναγιώτης Δαλαταριώφ, Γιάννης Σαπουντζάκης, Βασίλης Τεμπέλης, Αλεξάνδρα Οικονόμου

Συνηθίζεται στα μεγάλα τουρνουά, να προσέρχονται στις πόλεις που τα φιλοξενούν, οπαδοί από κάθε γωνιά του κόσμου. Φορούν την φανέλα της εθνικής τους ομάδας ή και του συλλόγου τον οποίο υποστηρίζουν.

Όλα αυτά τα χρόνια, ακολουθώντας τα μεγάλα τουρνουά, έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον η ξεχωριστή συλλογή από φωτογραφίες ποδοσφαιρόφιλων που δίνουν στην ατμόσφαιρα το χρώμα της αγαπημένης τους ομάδας.

Μία φανέλα που συναντώ, σχεδόν, σε κάθε μεγάλο τουρνουά, είναι αυτή του Όλαφ Μέλμπεργκ από την εποχή που αγωνιζόταν στην Άστον Βίλα. Ο Σουηδός πρώην αμυντικός της αγγλικής ομάδας, λατρεύεται τόσο στη χώρα του όσο και στο «Νησί».

Λατρεύεται, όμως και στην Ελλάδα. Και αυτό διότι, δικαιωματικά, τοποθετείται ψηλά στη λίστα των κορυφαίων ξένων αμυντικών που αγωνίστηκαν στον Ολυμπιακό, αλλά και στα ελληνικά γήπεδα γενικότερα.

Το πρωί της Τρίτης, λίγες ώρες πριν τον πρώτο ημιτελικό του EURO 2024, δόθηκε συνέχεια στο σερί μιας και συναντήσαμε και πάλι φίλο του ποδοσφαίρου με την φανέλα του Όλαφ Μπέλμπεργκ.

 

 

EURO Τελευταία Νέα