Ισπανία - Γαλλία: Οι ενδεκάδες του πρώτου ημιτελικού

Χεσούς Νάβας - Ισπανία
Οι επιλογές του Λουίς Ντε Λα Φουέντε και του Ντιντιέ Ντεσάν για τον ημιτελικό της Ισπανίας με τη Γαλλία για το EURO 2024.

Ισπανία και Γαλλία θα αναμετρηθούν στο Μόναχο για μια θέση στον τελικό του EURO 2024 (9/7, 22:00 - ΕΡΤ1). Πλέον γνωστές είναι και οι επιλογές του Λουίς Ντε Λα Φουέντε και του Ντιντιέ Ντεσάν για τη μεγάλη «μάχη».

Ο Λουίς Ντε Λα Φουέντε θα παρατάξει τη Φούρια Ρόχα με 4-2-3-1. Ο Σιμόν θα είναι στην εστία, Νάβας και Νάτσο θα αγωνιστούν αντί των τιμωρημένων Καρβαχάλ και Λε Νορμάντ, με τους Λαπόρτ και Κουκουρέγια να παραμένουν στην τετράδα της άμυνας. Παρτενέρ του Ρόδρι στον άξονα θα είναι ο Φαμπιάν Ρουίθ με τον αντικαταστάτη του τραυματία Πέδρι, Ντάνι Όλμο να έχει ελεύθερο ρόλο μπροστά τους. Γιαμάλ - Γουίλιαμς θα είναι στα άκρα και ο Μοράτα στο «9».

Από την πλευρά του ο Ντεσάν επέλεξε να αφήσει στον πάγκο τον Αντουάν Γκριεζμάν και θα κατεβάσει τους Γάλλους με 4-3-3. Ο Μενιάν θα είναι στην εστία, με τους Κουντέ, Ουπαμεκανό, Σαλιμπά και Ερναντές μπροστά του. Τσουαμενί, Καντέ και Ραμπιό στον άξονα και Ντεμπελέ, Κόλο Μουανί, Μπαπέ στη γραμμή κρούσης.

Ισπανία (Λουίς Ντε Λα Φουέντε): Σιμόν, Νάβας, Λαπόρτ, Νάτσο, Κουκουρέγια, Ρόδρι, Φαμπιάν Ρουίθ, Όλμο, Γιαμάλ, Γουίλιαμς, Μοράτα

Γαλλία (Ντιντιέ Ντεσάν): Μενιάν, Κουντέ, Ουπαμεκανό, Σαλιμπά, Ερναντές, Τσουαμενί, Καντέ, Ραμπιό, Ντεμπελέ, Κόλο Μουανί, Μπαπέ

 

 

EURO Τελευταία Νέα