Γιαμάλ: «Έζησα το τελευταίο Euro με τους φίλους σ' ένα εμπορικό, από το 60' σκεφτόμουν πως πάμε τελικό» (vid)

Γιαμάλ: «Έζησα το τελευταίο Euro με τους φίλους σ' ένα εμπορικό, από το 60' σκεφτόμουν πως πάμε τελικό» (vid)

Newsroom
Γιαμάλ: «Έζησα το τελευταίο Euro με τους φίλους σ' ένα εμπορικό κέντρο, από το 60' σκεφτόμουν πως πάμε τελικό» (vid)
Ο Λαμίν Γιαμάλ εμφανίστηκε περιχαρής στις δηλώσεις του μετά την πρόκριση της Ισπανίας στον τελικό και αναφέρθηκε στο γεγονός πως εκείνος έβλεπε το περασμένο Euro σ' ένα εμπορικό με τους φίλους του ενώ τώρα θα παίξει στον τελικό.

Ο Λαμίν Γιαμάλ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της εθνικής Ισπανίας στην χθεσινή της επικράτηση και μάλιστα με ανατροπή με 2-1 επί της Γαλλίας, η οποία την έφερε στον τελικό του Euro 2024. Ο 16χρονος Ισπανός εξτρέμ, που σημείωσε ένα εκπληκτικό γκολ, το οποίο αποτέλεσε το εφαλτήριο για την ανατροπή της ομάδας του κι έσπασε κι ένα ιστορικό ρεκόρ του Πελέ, δεν θα μπορούσε να μην πάει στην συνέντευξη Τύπου του αγώνα για να μιλήσει για το τρομερό βράδυ που βίωσε.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα αποκάλυψε πως από το 60ο λεπτό του αγώνα κι έπειτα είχε στο μυαλό του πως η πατρίδα του θα πήγαινε στον τελικό της διοργάνωσης. Τότε του ήρθε στο μυαλό η εικόνα του να παρακολουθεί τα παιχνίδια του προηγούμενο Euro με τους φίλους σ' ένα εμπορικό κέντρο και τρελάθηκε από χαρά σκεπτόμενος πως τώρα θα φτάσει στον τελικό της διοργάνωσης.

«Από το 60ο λεπτό σκεφτόμουν πως πρόκειται να πάμε στον τελικό. Έζησα το τελευταίο Euro με τους φίλους μου σ' ένα εμπορικό κέντρο και είμαι πολύ χαρούμενος που φτάσαμε στον τελικό».

Ακόμη αναφέρθηκε και σ' αυτό που είπε μπροστά στην κάμερα και πολλοί ερμήνευσαν ότι πήγαινε στον Ραμπιό, για όσα είχε πει για κείνον αποκρινόμενος τα λόγια αυτά πάνε σε κείνουν που γνωρίζει ότι κατευθύνονταν γι' αυτόν.

«Τα λόγια μου στο τέλος του αγώνα πήγαιναν στον άνθρωπο που ήδη γνωρίζει ότι κατευθύνοντας γι' αυτόν».

Τέλος, αναφορικά με το τέρμα που σημείωσε είπε ότι δεν ξέρει αν ήταν το καλύτερο γκολ του τουρνουά, αλλά πως αυτό που έχει σημασία είναι ότι βοήθησε την ομάδα του να φτάσει στον τελικό και μόνο αυτό τον ενδιαφέρει.

«Δεν ξέρω αν ήταν το γκολ της διοργάνωσης, το πιο σημαντικό πράγμα είναι ότι βοήθησα την ομάδα μου να φτάσει στον τελικό και μένω σ' αυτό».

 

 

EURO Τελευταία Νέα