Εθνική Γερμανίας: Αποσύρεται ο Μίλερ - Το φοβερό ρεκόρ του σε Μουντιάλ και το... παράδοξο του EURO

Εθνική Γερμανίας: Αποσύρεται ο Μίλερ - Το φοβερό ρεκόρ του σε Μουντιάλ και το... παράδοξο του EURO

Μίλερ - Γερμανία
Τίτλους τέλους ρίχνει, σύμφωνα με την BILD, στην καριέρα του με την εθνική ομάδα ο 34χρονος Τόμας Μίλερ μετά τον αποκλεισμό της Γερμανίας από το EURO 2024.

Η ήττα της Γερμανίας από την Ισπανία στα προημιτελικά του EURO 2024 αποτέλεσε την τελευταία παράσταση όχι μόνο του τεράστιου Τόνι Κρόος, αλλά κι ακόμα ενός σπουδαίου, του Τόμας Μίλερ. Τουλάχιστον όσον αφορά την εθνική ομάδα. Όπως μετέδωσε η BILD ο 34χρονος επιθετικός της Μπάγερν Μονάχου, που εμφανίστηκε πολύ συγκινημένος μετά τον αποκλεισμό, αποφάσισε να αποσυρθεί από τη Μάνσαφτ και να βάλει τέλος στην καριέρα του με το εθνόσημο.

Μια καριέρα που οι περισσότεροι θα ζήλευαν. Ο Μίλερ σε 14 χρόνια μέτρησε 131 συμμετοχές και 45 γκολ με την εθνική Γερμανίας, ενώ υπήρξε κομβικό μέλος της σπουδαίας ομάδας που έφτιαξε ο Γιόακιμ Λεβ, κατακτώντας μάλιστα το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014.

Το παράδοξο πάντως όσον αφορά τον Μίλερ και την εθνική ομάδα είναι πως πάντα «πλήγωνε» τα αντίπαλα δίχτυα στην παγκόσμια σκηνή, αλλά δεν το έκανε ποτέ στην ευρωπαϊκή! Ο Μίλερ μέτρησε 10 γκολ σε 19 εμφανίσεις με τη Γερμανία στα τέσσερα Μουντιάλ που συμμετείχε και κανένα σε 15 εμφανίσεις σε τέσσερα επίσης EURO!

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

 

 

EURO Τελευταία Νέα