EURO 2024, εθνική Αγγλίας: Πώς ο νέος Πρωθυπουργός θα μαθαίνει το σκορ του Αγγλία - Ολλανδία κατά τη διάρκεια της Συνόδου του ΝΑΤΟ

Κιρ Στάρμερ
Ο νέος Βρετανός Πρωθυπουργός, Κιρ Στάρμερ, είναι λάτρης του ποδοσφαίρου και σκοπεύει να ρίχνει... κλεφτές ματιές στον ημιτελικό της Αγγλίας στο EURO 2024 κόντρα στην Ολλανδία κατά τη διάρκεια της Συνόδου του ΝΑΤΟ.

Να είσαι νεοεκλεγείς πρωθυπουργός και το πρώτο σημαντικό «ραντεβού» της θητείας σου, η Σύνοδος του ΝΑΤΟ, να συμπίπτει με τον ημιτελικό του EURO 2024! Μη σου τύχει... Στον Σερ Κιρ Στάρμερ πάντως, που έγραψε ιστορία με τους Εργατικούς και έγινε Πρωθυπουργός στη Μεγάλη Βρετανία έτυχε.

Ο 61χρονος θα χρειαστεί να παρευρεθεί στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ που θα λάβει χώρα κατά τη διάρκεια του μεγάλου ματς ανάμεσα στην Αγγλία και την Ολλανδία (10/07 - 22:00), όμως ο... δηλωμένος ποδοσφαιρόφιλος, Στάρμερ, δεν έκρυψε πως θα προσπαθήσει να έχει μια εικόνα των όσων συμβαίνουν στο κρίσιμο παιχνίδι των Τριών Λιονταριών.

«Καταλαβαίνω πως θα μας έχουν πάρει τα κινητά όταν μπούμε στην αίθουσα για το συμβούλιο. Όμως δεν έχω καμία αμφιβολία πως οι συνεργάτες μας θα μας δίνουν πολλές σημειώσεις με σημαντικές πληροφορίες για τη Σύνοδο. Οπότε ελπίζω πως μια ή δυο από αυτές θα μου μεταφέρουν με κάποιον τρόπο το σκορ του αγώνα, γιατί αλλιώς δεν θα μπορώ να έχω την παραμικρή εικόνα», είπε χαρακτηριστικά ο Στάρμερ που στη συνέχεια προσέθεσε πως:

«Έχω στείλει το μήνυμά μου στην ομάδα, φυσικά τους έχω ευχηθεί τα καλύτερα. Θέλω να νικήσουν κι ας ελπίσουμε πως θα τα καταφέρουν. Μην ξεχνάτε πως η Αγγλία δεν έχει χάσει ούτε ένα πέναλτι με κυβέρνηση Εργατικών το 2024».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

 

 

EURO Τελευταία Νέα