EURO 2024, Μοράτα: «Είμαι καλά, αλλά το τάκλιν του steward ήταν για... κίτρινη κάρτα»

EURO 2024, Μοράτα: «Είμαι καλά, αλλά το τάκλιν του steward ήταν για... κίτρινη κάρτα»

Newsroom
Μοράτα - Ισπανία, EURO 2024
Το τάκλιν που δέχτηκε από σεκιούριτι κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Γαλλία δεν θα στερήσει από τον Άλβαρο Μοράτα την παρουσία του στο μεγάλο τελικό του EURO 2024 , όμως ο ίδιος σχολίασε το συμβάν λέγοντας πως ήταν αφορμή για κίτρινη κάρτα.

Η εθνική Ισπανίας πανηγύρισε την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του EURO 2024 και κάνει όνειρα για το τέταρτο ευρωπαϊκό όσο η Γαλλία ετοιμάζει τις βαλίτσες της επιστροφής.

Όμως, εντύπωση προκάλεσε στο τέλος του αγώνα με τους Μπλε ο τραυματισμός του Άλβαρο Μοράτα από σεκιούριτι που προσπαθούσε να πιάσει εισβολέα. Ο Ισπανός επιθετικός με δήλωσή του καθησύχασε τους οπαδούς της Ρόχα πως ο τραυματισμός του δεν είναι τόσο σοβαρός ώστε να μην παίξει στο μεγάλο τελικό του τουρνουά και σχολιάζει το συμβάν.

Ο επιθετικός της Ισπανίας δήλωσε αρχικά: «Είμαι εντάξει, σωματικά τα πάντα είναι στη θέση τους» και εν συνεχεία αστειευόμενος ανέφερε: «Το τάκλιν που μου έγινε όμως ήταν για κάρτα! Τελεία»

Να θυμίσουμε πως η Ισπανία θα αγωνιστεί στον τελικό της Κυριακής (14/7) κόντρα στον νικητή του ζευγαριού Ολλανδία - Αγγλία.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

 

 

EURO Τελευταία Νέα