Ολλανδία-Αγγλία, Video: Ο περίεργος πανηγυρισμός του Πίκφορντ στο γκολ του Κέιν

Ολλανδία-Αγγλία, Video: Ο περίεργος πανηγυρισμός του Πίκφορντ στο γκολ του Κέιν

Newsroom
pickford
Η Αγγλία ισοφάρισε άμεσα την Ολλανδία στον ημιτελικό του Euro 2024, χάρη στο εύστοχο πέναλτι του Χάρι Κέιν και στην άλλη πλευρά του γηπέδου ο Τζόρνταν Πίκφορντ το πανηγύρισε έντονα.

Η Αγγλία βρέθηκε ξανά με την πλάτη στον τοίχο, όμως αντέδρασε και πάλι, «λυγίζοντας» με ανατροπή και γκολάρα του Γουότκινς στο 90' την Ολλανδία (2-1) για να κλείσει ραντεβού με την Ισπανία στον τελικό του EURO 2024.

Αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ, τα «Τρία Λιοντάρια» κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση απέναντι στην Ολλανδία στο 18' όταν ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα μετά από αντικανονικό μαρκάρισμα του Ντάμφρις πάνω στον Κέιν. Ο επιθετικός της Μπάγερν ανέλαβε την εκτέλεση και έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία της εστίας του Φερμπρούχεν.

Στην άλλη πλευρά του γηπέδου, ο Τζόρνταν Πίκφορντ παρακολουθούσε με αγωνία την εκτέλεση του συμπαίκτη του και όταν έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ο τερματοφύλακας της Αγγλίας πανηγύρισε έξαλλα μπροστά στους οπαδούς της Ολλανδίας, κάνοντας μια... περίεργη κίνηση με τα χέρια του.

Δείτε το χαρακτηριστικό video:

 

 

 

EURO Τελευταία Νέα