EURO 2024, Βρετανικά ΜΜΕ: «Τα καταφέραμε, η ομάδα του Σάουθγκεϊτ ένα παιχνίδι μακριά από τη δόξα»

EURO 2024, Βρετανικά ΜΜΕ: «Τα καταφέραμε, η ομάδα του Σάουθγκεϊτ ένα παιχνίδι μακριά από τη δόξα»

Κώστας Μιχαήλ
αγγλια
Ο Γουότκινς με γκολ στο 90΄ έστειλε την Αγγλία στον τελικό του EURO 2024 και ο Βρετανικός Τύπος αποθεώνει τόσο τους διεθενείς για την καλύτερη βραδιά τους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, όσο και τον προπονητή που... έκανε τις αλλαγές του.

Τρία χρόνια μετά την παρουσία της στον τελικό του Euro 2020, η Αγγλία θα είναι ξανά παρούσα σε καταληκτικό αγώνα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, αυτή την φορά του Euro 2024 και εκτός του Νησιού (ο προηγούμενος είχε διεξαχθεί στο Γουέμπλεϊ).

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Σάουθγκεϊτ στην καλύτερη βραδιά της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, έμεινε ξανά (για τρίτο σερί ματς!) πίσω στο σκορ, όμως βρήκε τη δύναμη να αντιδράσει και... βρυχήθηκε με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο. Χάρη στο πανέμορφο τέρμα του Γουότκινς στο 90' η Αγγλία επικράτησε με ανατροπή της αξιόμαχης Ολλανδίας (2-1) και έκλεισε ραντεβού με την Ισπανία στον μεγάλο τελικό του EURO 2024.

Η νίκη της Αγγλίας αποτελεί κεντρικό θέμα σε όλα τα ΜΜΕ, με τα βρετανικά Μεσα να κάνουν λόγο για φανταστική βραδιά

Αρχικά ο Guardian υπενθυμίζει ότι για πρώτη φορά η Αγγλία θα παίξει τελικό μεγάλου τουρνουά εκτός συνόρων και αναφέρει στον τίτλο του ότι «ο Γουάτκινς με τον "μπλε κεραυνό" του ξάφνιασε την Ολλανδία και έστειλε την Αγγλία στον τελικό.

 

1

Για τρομερή νύχτα κάνει λόγο και η Daily Mail. «Τι νύχτα! Οι οπαδοί της Αγγλίας αρχίζουν έξαλλους πανηγυρισμούς μετά την ιστορική νίκη στις καθυστερήσεις επί της Ολλανδίας και τον πρώτο μεγάλο τελικό σε ξένο έδαφος» είναι ο τίτλος της.

1

«Η Αγγλία του Σάουθγκεϊτ ένα παιχνίδι μακριά από τη δόξα» είναι ο τίτλος που διάλεξε το BBC.

1

«Η Αγγλία στον τελικό του Euro 2024 μετά τη νίκη στο τελευταίο λεπτό επί της Ολλανδίας» λέει η Metro.

1

«Ένα εκπληκτικό σουτ στις καθυστερήσεις από τον επιθετικό της Άστον Βίλα, Όλι Γουότκινς, εξασφάλισε την θέση της Αγγλίας στον τελικό του Euro 2024 την Κυριακή, αφού τα "Τρία Λιοντάρια" νίκησαν την Ολλανδία με 2-1 στο Ντόρτμουντ» επισημαίνει η Daily Star

1

«Η Αγγλία φτάνει στον δεύτερο συνεχόμενο τελικό του Euro μετά τη νίκη της επί της Ολλανδίας» υπενθυμίζει το Sky news

1

 

 

EURO Τελευταία Νέα