EURO 2024, Τζουντ Μπέλινγκχαμ : «Πλήγωσε» την αγάπη του με την πρόκριση στον τελικό

Newsroom
laura
Ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ εκτός από την εντυπωσιακή καριέρα στο ποδόσφαιρο έχει και μια άκρως εντυπωσιακή σύντροφο στον πλευρό του, την οποία μάλιστα για χάρη της πατρίδας του αναγκάστηκε να πληγώσει μιας και το 25χρονο μοντέλο είναι από την Ολλανδία.

Ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ φαίνεται να έχει σκοράρει στην καρδιά του νεαρού μοντέλου από την Ολλανδία, τη Λάουρα Βάλκ, η οποία μάλιστα αναγκάστηκε να παρακολουθήσει τον ημιτελικό του EURO 2024 ανάμεσα σε Αγγλία και Ολλανδία με την καρδιά της... να είναι χωρισμένη στα δύο.

Η ομάδα των Τριών Λιονταριών ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερη από ποτέ στο Euro και με το γκολ του Όλι Γουότκινς στη παράταση του ημιτελικού με την Ολλανδία πήρε το εισιτήριο για τον τελικό.

Ο έρωτας αυτός ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί από καμία πλευρά αν και έχει απασχολήσει πολλά μέσα του εξωτερικού. Οι γυναίκες που ακολουθεί ο σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram είναι λιγοστές και η Λάουρα Βάλκ είναι η μόνη που ο 20χρονος σταρ κάνει... like!

Η 25χρονη καλλονή με τους εκατοντάδες χιλιάδες followers παρακολούθησε το παιχνίδι του αγαπημένου της κόντρα στην εθνική ομάδα της χώρας της... αυτό και αν είναι δίλημμα!

Η εντυπωσιακή καλλονή έχει υπάρξει μοντέλο για πολλές δημοφιλείς μάρκες, μεταξύ αυτών και η «PrettyLittleThing» και «house of cb» που είναι ευρέως γνωστές.

Για τον τελικό του EURO 2024 την Κυριακή , ανάμεσα σε Αγγλία και Ισπανία τα πράγματα είναι πιο απλά για την όμορφη Λάουρα και όλα δείχνουν πως η καρδιά της χτυπά μόνο για τα Τρία Λιοντάρια.

 

 

EURO Τελευταία Νέα