Φέρντιναντ στο Gazzetta: «Είχα δύσκολο ματς με τον Χαριστέα, ο Ζαγοράκης είναι ο δυνατός, ο αρχηγός» (vid)

Ρίο
Ο θρυλικός Ρίο Φέρντιναντ, εκθείασε μέσω του Gazzetta τους Ζαγοράκη, Χαριστέα, Γιαννακόπουλο, σχολίασε τον Τσιμίκα πριν το ματς των All Star της UEFA με τους Ελληνες Legends και δεν κάνει λόγο για «it's coming home».

Ρίο Φέρντιναντ. Ενας θρύλος. Μία σπουδαία προσωπικότητα με 691 συμμετοχές στην καριέρα του (81 στην εθνική Αγγλίας), μέσω του Gazzetta, θυμάται τα ματς της Αγγλίας με την Ελλάδα, αναφέρεται στους παίκτες ξεχωρίζει από τους Legends του 2004, ενώ δεν ξεστομίζει το περιβόητο «it's coming home», γιατί είναι γρουσουζιά

Οι δηλώσεις του Ρίο Φέρντιναντ στο Gazzetta:

Πώς είναι να αντιμετωπίζεις την Ελλάδα ύστερα από τόσα χρόνια;

«Ωραία είναι. Πέρασα καλά την προηγούμενη φορά. Δεν έπαιξα καλά τότε. Ήμασταν λίγο τυχεροί. Αλλά χαίρομαι που βλέπω τα παιδιά. Βλέπω όλους τους φίλους για καφέ, πίνουμε και κάνα ποτό. Εγώ πίνω μπύρα, αυτοί καφέ. Εκείνοι είναι πολύ σοβαροί. Για να δούμε τώρα. Ήταν ωραίο που είδα φίλους».

ι

Υπήρχε κάποιος παίκτης που σε είχε εκπλήξει;

«Ζάκα... Ζάκα... Πώς τον λένε; Ζαγοράκης, Ζαγοράκης Είναι καλός. Το εννιά ο σκόρερ (Χαριστέας). Είμαι χάλια με τα ονόματα. Και ο Γιαννακόπουλος. Αυτοί οι τρεις είναι οι βασικοί για μένα. Είχα δύσκολο παιχνίδι με το εννιά, ο Ζαγοράκης είναι ο δυνατός, ο αρχηγός. Κι ο Γιαννακόπουλος της Μπόλτον, ήταν πολύ καλός παίκτης ρε φίλε».

Η γνώμη σου για τον Κώστα Τσιμίκα;

«Καλός παίκτης. Νομίζω κάθε φορά που παίζει, τα πάει καλά. Είναι αναπληρωματικός του Ρόμπερτσον. Καλός παίκτης, ρε φίλε».

Η ερώτηση του ενός εκατομμυρίου. Is it coming home;

«Δεν έχω πει "its coming home » σ' αυτό το τουρνουά. Δε θα το ξαναπώ. Γρουσουζιά. Ελπίζω. Ναι, ελπίζω».

 

 

EURO Τελευταία Νέα