Γκαλάς στο Gazzetta: «Την πρώτη φορά, Κάρα, δεν υπήρχε φάουλ, την δεύτερη το έκανα!» (vid)

Βασίλης Τεμπέλης
Γκαλάς
Απολαυστικός Γουιλιάμ Γκαλάς στο Gazzetta, απευθύνεται στον Γιώργο Καραγκούνη και παραδέχεται το ένα μόνο φάουλ από τις δύο φάσεις που πρόσφατα του έδειξε ο άλλοτε αρχηγός της Εθνικής μας ομάδας.

Αποστολή στη Γερμανία για το Euro 2024: Παναγιώτης Δαλαταριώφ, Γιάννης Σαπουντζάκης, Βασίλης Τεμπέλης, Αλεξάνδρα Οικονόμου

Ο Γουιλιάμ Γκαλάς μιλάει αποκλειστικά στο Gazzetta, ενόψει του σπουδαίου φιλικού για τη συμπλήρωση των 20 χρόνων από την κατάκτηση του Euro 2004 από την Ελλάδα.

Ξεχωρίζει τον Γιώργο Καραγκούνη, με τον οποίο συνεχίζει να διατηρεί εξαιρετική σχέση και θυμάται δύο φάσεις όπου ο Γάλλος αμυντικός προσπάθησε να πάρει την μπάλα από τον «Τυπάρα».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γουιλιάμ Γκαλάς στο Gazzetta:

Για την ανάμνησή του από το Euro 2004 και την ανεπανάληπτη επιτυχία της Ελλάδας:

«Για μας, για μένα, δεν είναι καλή ανάμνηση. Χάσαμε από την Ελλάδα με 1-0 Αλλά γνωρίζω για τους Έλληνες είναι κάτι υπέροχο. Έγιναν πρωταθλητές Ευρώπης, κάτι μοναδικό. Το άξιζαν σε όλη τη διάρκεια του τουρνουά. Συγχαρητήρια στους Έλληνες. Σήμερα, ο εορτασμός των 20 χρόνων της ελληνικής εθνικής ομάδας είναι απόλυτα φυσιολογικός».

Για το αν είχε ξεχωρίσει κάποιον παίκτη από εκείνη την Εθνική Ελλάδος:

«Τον Καραγκούνη. Πρέπει να βρεθούμε στο γήπεδο. Είμαστε φίλοι και βλεπόμαστε κάπου-κάπου στην Ελλάδα. Κάθε φορά μιλάμε για εκείνο το πρώτο ματς και τη μικρή μονομαχία μεταξύ μας, αφού έπαιζε από την πλευρά μου. Την τελευταία φορά, μου έδειξε ένα βίντεο από φάση στην οποία προσπάθησα να του πάρω την μπάλα. Την πρώτη φορά, Κάρα, δεν υπήρχε φάουλ. Αλλά τη δεύτερη φορά, ναι, το έκανα».

Ο Γκαλάς στην κάμερα του Gazzetta:

 

 

EURO Τελευταία Νέα