«Ο Φώτης Ιωαννίδης δεν φεύγει από τον Παναθηναϊκό ούτε με 50 εκατ. Ευρώ, περιμένουμε μεταγραφές»! (vid)

«Ο Φώτης Ιωαννίδης δεν φεύγει από τον Παναθηναϊκό ούτε με 50 εκατ. Ευρώ, περιμένουμε μεταγραφές»! (vid)

fotis
Δύο φίλοι του Παναθηναϊκού στέλνουν από το Έσσεν το δικό τους μήνυμα τόσο για τον Φώτη Ιωαννίδη όσο και για την χρονιά που ξεκινάει τις προσεχείς εβδομάδες.

Αποστολή στη Γερμανία: Παναγιώτης Δαλαταριώφ, Γιάννης Σαπουντζάκης, Βασίλης Τεμπέλης, Αλεξάνδρα Οικονόμου

Η Εθνική του 2004 δίνει φιλικό για την συμπλήρωση των 20 χρόνων από το Έπος της Πορτογαλίας, απέναντι στον Legends της UEFA, στο Έσσεν. Στο pregame της αναμέτρησης, την προσοχή μας τράβηξε ένας φίλος του Παναθηναϊκού που ζει μόνιμα στη Γερμανία και ήρθε να παρακολουθήσει το αποψινό φιλικό με φανέλα του Φώτη Ιωαννίδη.

Παρέα με τον φίλο του, μίλησαν στο Gazzetta για το «βαρύ πυροβολικό» του τριφυλλιού και έκαναν πρόβλεψη πως… δεν φεύγει ούτε με 50 εκατ. Ευρώ! Παράλληλα, εξέφρασαν την πίστη τους στο πλάνο του Ντιέγκο Αλόνσο, ενώ επεσήμαναν πως περιμένουν και την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.

Όπως είναι λογικό, υπήρχε ανακούφιση μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος στον τελικό απέναντι στον Άρη, ενώ μας έδωσαν και ραντεβού για την Αθήνα, καθώς στα μεγάλα «ραντεβού» της αγαπημένης τους ομάδας, είναι πάντα παρόντες.

 

 

EURO Τελευταία Νέα