EURO 2024: Απίθανες τιμές στα εισιτήρια του τελικού του, έως και 337.000 ευρώ τα VIP

Newsroom
england_fans_beer
Τρομακτικά είναι τα ποσά που μπορεί να δει κάποιος, ψάχνοντας στη «μαύρη αγορά» εισιτήρια για τον τελικό του EURO 2024 ανάμεσα στην Ισπανία και την Αγγλία.

Στους ρυθμούς του μεγάλου τελικού του EURO 2024 ανάμεσα στην Ισπανία και την Αγγλία κινείται ο ευρωπαϊκός ποδοσφαιρικός πλανήτης. Η «Φούρια Ρόχα» κατάφερε να επικρατήσει με 2-1 της Γαλλίας και να εξασφαλίσει τη θέση της στον τελικό του Βερολίνου όπου θα βρει την Αγγλία που με το ίδιο σκορ «λύγισε» στις καθυστερήσεις την Ολλανδία.

Μεγάλο ενδιαφέρον προκαλούν και οι τιμές των εισιτηρίων του μεγάλου ραντεβού στη «μαύρη αγορά». Ποσά που ζαλίζουν και «τρομοκρατούν». Βάσει και τις επίσημες τιμές της UEFA, τα ποσά στη «μαύρη αγορά» φτάνουν σε απίθανα επίπεδα, με την ευρωπαϊκή συνομοσπονδία ωστόσο να προειδοποιεί για τον ενδεχόμενο κίνδυνο εξαπάτησης.

Έως και 42 φορές πιο ακριβά

Ένα επίσημο εισιτήριο της UEFA για την κερκίδα των VIP κοστολογείται στα 8.000 ευρώ, το οποίο φυσικά δεν πρόκειται για ένα μικρό ποσό. Μπαίνοντας στη «μαύρη αγορά» ωστόσο τα νούμερα φτάνουν σε άλλα επίπεδα, καθώς τα VIP εισιτήρια φτάνουν έως και 337.000 ευρώ! Ακόμα και στις... απλές θέσεις οι τιμές που μπορεί να δει κάποιος στις ανεπίσημες πλατφόρμες ενδέχεται να προκαλέσουν «εγκεφαλικά».

Τα εισιτήρια της τρίτης κατηγορίας πωλούνται ακόμα και στα 8.000 ευρώ, με την UEFA να τα δίνει στα 270 ευρώ. Την ίδια ώρα, τα εισιτήρια της πρώτης κατηγορίας φτάνουν στη «μαύρη αγορά» έως και στα 40.000 ευρώ, με την UEFA να τα παραχωρεί έναντι σχεδόν 900 ευρώ.

 

 

EURO Τελευταία Νέα