Γκραντ στο Gazzetta: «Στον ημιτελικό του 2004, ήμουν στη Λισαβόνα και νόμιζα ότι είμαι στην Αθήνα» (vid)

Γκραντ στο Gazzetta: «Στον ημιτελικό του 2004, ήμουν στη Λισαβόνα και νόμιζα ότι είμαι στην Αθήνα» (vid)

Γκραντ
Ο Αβρααμ Γκραντ, μίλησε στην κάμερα του Gazzetta για το θρίαμβο της Ελλάδας του 2004, μιλώντας για την Λισαβόνα που ήταν σαν την... Αθήνα!

Αποστολή στη Γερμανία για το Euro 2024: Παναγιώτης Δαλαταριώφ, Γιάννης Σαπουντζάκης, Βασίλης Τεμπέλης, Αλεξάνδρα Οικονόμου

Ο Άβρααμ Γκραντ, ο προπονητής που έφτασε με την Τσέλσι τη σεζόν 2007-2008 στον τελικό του Champions League και κατέκτησε με τους «μπλε» το League Cup εκείνη τη σεζόν, μίλησε στο Gazzetta για το ματς των Legends με την All Star της UEFA, της οποίας ήταν κόουτς ο ίδιος.

Ο Ισραηλινός κόουτς, μεταξύ άλλων στην καριέρα του, έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα Σερβίας με την Παρτιζάν, ενώ στη χώρα του θεωρείται από τους κορυφαίους τεχνικούς έχοντας κατακτήσει ουκ ολίγους τίτλους με τις Μακάμπι Χάιφα και Χάποελ Πέταχ Τίκβα.

«Λατρεύω αυτά τα ματς γιατί δείχνουν σεβασμό στο παρελθόν και στις προσπάθειες των ανθρώπων. Ξέρετε οι θρύλοι της UEFA έχουν προσφέρει πολλά στο ποδόσφαιρο. Το 2004 με την Ελλάδα ήταν απίστευτο. Ήμουν εκεί σε τέσσερα ματς, η Ελλάδα τα πήγε περίφημα και αξίζει το σεβασμό μας», είπε αρχικά ο Ισραηλινός κόουτς.

Όσο για το τι θυμάται πιο έντονα από εκείνες τις ημέρες, μας είπε:

«Θυμάμαι πριν τον ημιτελικό, ήμουν στη Λισαβόνα αλλά ένιωθα ότι βρισκόμουν στην Αθήνα. Όλη η Ελλάδα ήταν εκεί».

Οι δηλώσεις του Αβρααμ Γκραντ στο Gazzetta:

 

 

EURO Τελευταία Νέα