Ζαγοράκης για Φίγκο: «Από τις... κραυγές θα ήταν προτιμότερο να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ»

Newsroom
ελλαδα
Ο θρυλικός αρχηγός της Εθνικής, Θοδωρής Ζαγοράκης, σχολίασε όλη τη... φασαρία γύρω από τον Λουίς Φίγκο με μια αποστομωτική ανάρτηση στα social media.

Ένα στιγμιότυπο πριν το ιστορικό φιλικό των Legend της Ελλάδας του 2004 κόντρα στους All Star της UEFA ήταν αρκετό ώστε να μεταδοθεί η φήμη πως ο Λουίς Φίγκο δεν έδωσε το χέρι του στον Θοδωρή Ζαγοράκη.

Αυτό εξόργισε τον Πορτογάλο αστέρα, ο οποίος απάντησε σε ένα από τα σχόλια που είχαν γίνει κάτω από τη φωτογραφία που ανέβασε με αφορμή το φιλικό. Συγκεκριμένα, ο χρήστης του instagram έγραψε: «Είναι αλήθεια ότι δεν έδωσες το χέρι σου στον Ζαγοράκη;»

Για να έρθει η οργισμένη απάντηση του Φίγκο: «Ποιος το είπε αυτό; Πρέπει να είσαι ηλίθιος για να πιστεύεις ότι σε ένα παιχνίδι για την επέτειο της κατάκτησης του Euro 2004 δεν θα τους χαιρετούσα όλους».

Ο αρχηγός της εθνικής μας το «χρυσό» έτος 2004, Θοδωρής Ζαγοράκης, τοποθετήθηκε σχολιάζοντας τον όλο... ντόρο με τον Φίγκο στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

«Ανάμεσα στις κατά περίπτωση "κραυγές" και τα "ανέξοδα σχόλια" θα ήταν προτιμότερο να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Λουίς Φίγκο και τους υπόλοιπους All star τς UEFA, που μας τίμησαν με την παρουσία και την συμμετοχή τους στο επετελειακό φιλικό αγώνα 20 ετών για την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος», ανέφερε συγκεκριμένα.

Εδώ το instagram story του θρυλικού αρχηγού της εθνικής:

ζαγορακης λουις φιγκο

 

 

EURO Τελευταία Νέα