Τελικός EURO 2024, Ντάνι Όλμο: «Απέχουμε 90 λεπτά από τη δόξα»

Newsroom
Ολμο
O Ντάνι Όλμο μίλησε λίγες ώρες πριν τον μεγάλο τελικό του EURO 2024, υποστηρίζοντας ότι χωρίζουν 90 λεπτά την Ισπανία από την κατάκτηση της κούπας.

Σχεδόν 24 ώρες απομένουν για την ανάδειξη του νικητή του EURO 2024 με την Ισπανία και Αγγλία να δίνουν ραντεβού την Κυριακή (14/7) στις 22:00 στο Βερολίνο.
Ο Ντάνι Όλμο μίλησε λίγο πριν την «σέντρα» τονίζοντας ότι η «Ρόχα» του Ντε Λα Φουέντε απέχει μόλις 90 λεπτά από τη δόξα!

Αναλυτικά ο Ισπανός μεσοεπιθετικός δήλωσε: «Σκεφτόμαστε μόνο τον τελικό. Απέχουμε 90 λεπτά από τη δόξα, από το να καταφέρουμε να κερδίσουμε ένα ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 12 χρόνια αργότερα. Το κίνητρό μας είναι στο αποκορύφωμά του.

Αλλά όσο κερδίζουμε, δεν με νοιάζει αν είμαι εγώ που σκοράρει ή αν είναι ο Ουνάι Σιμόν. Αν λειτουργεί καλά, γιατί να αλλάξουμε; Είμαστε καλοί και προετοιμαζόμαστε για τον τελικό.

Ο δρόμος δεν ήταν εύκολος, αλλά για να κερδίσεις μία τέτοια διοργάνωση χρειάζεται να κερδίσεις τους καλύτερους. Κάναμε ένα δύσκολο ταξίδι, αλλά δεν έχουμε δικαιολογίες.

Η Αγγλία δεν τα παρατά ποτέ, αυτό είναι σίγουρο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλο το ματς, είτε είμαστε μπροστά είτε πίσω στο σκορ, για 90 ή 120 λεπτά».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

 

 

EURO Τελευταία Νέα