Τελικός EURO 2024, Γουέιν Ρούνεϊ: «Ο Γιαμάλ μου θυμίζει λίγο τον εαυτό μου το 2004»

Newsroom
wayne_rooney
Ο Γουέιν Ρούνεϊ μίλησε λίγο πριν τον τελικό του EURO 2024 ανάμεσα σε Ισπανία και Αγγλία και έκανε ειδική αναφορά σε δύο παίκτες της Φούρια Ρόχα, τους Λαμίν Γιαμάλ και Νίκο Γουίλιαμς.

Η Αγγλία βρίσκεται σε τελικό EURO για δεύτερο σερί τουρνουά και τα Λιοντάρια του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ θα παλέψουν την Κυριακή (14/07, 22:00, ΕΡΤ 1) απέναντι στην Ισπανία για να κάνουν πραγματικότητα το «ιt's coming home».

Λίγο πριν τον μεγάλο τελικό του Βερολίνου ο Γουέιν Ρούνεϊ κατέθεσε την άποψή του για την εθνική Ισπανίας και αποθέωσε δύο παίκτες που έχει ξεχωρίσει σε αυτή τη διοργάνωση, τον Λαμίν Γιαμάλ και τον Νίκο Γουίλιαμς.

Πιο συγκεκριμένα ο άλλοτε Άγγλος σούπερ σταρ δήλωσε στην «Mundo Deportivo»: «Ο Γιαμάλ θα είναι γεμάτος αυτοπεποίθηση μετά από το υπέροχο γκολ του με την Γαλλία και μου θυμίζει λίγο τον εαυτό μου στο Euro 2004, έναν έφηβο που περνούσε καλά. Ο Γουίλιαμς είναι εξαιρετικός. Μου θυμίζει τον Κριστιάνο Ρονάλντο όταν ήταν νέος.

Είναι ένα μεγάλο παιδί, παίρνει τη μπάλα και μερικές φορές προσπαθεί υπερβολικά, συνήθως όμως παίρνει σωστές αποφάσεις. Είναι μία απίστευτη απειλή σε καταστάσεις ένας-εναντίον-ενός και βάζει και γκολ επίσης.

Η Αγγλία θα χρειαστεί να αμυνθεί καλά στα άκρα επειδή η Ισπανία έχει δύο λαμπρούς νεαρούς εξτρέμ και είναι η βασική απειλή. Η Αγγλία θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτική σε αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

 

 

EURO Τελευταία Νέα