Ισπανία - Αγγλία, Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Είμαστε περήφανοι για εσάς, σας πιστεύουμε»

Newsroom
prince
Λίγες ώρες πριν το μεγάλο τελικό του EURO 2024 ανάμεσα σε Ισπανία και Αγγλία, o Πρίγκιπας Oυίλιαμ έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω Social Media στους παίκτες και τον προπονητή των Τριών Λιονταριών.

Η Αγγλία έχει ραντεβού με την Ισπανία στον τελικό του EURO 2024. Τα Tρία Λιοντάρια την Κυριακή (14/07) θα αναμετρηθούν με τους Ίβηρες στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου και θα προσπαθήσουν να μην ξυπνήσουν μνήμες από την αποτυχημένη προσπάθεια του 2021 απέναντι στην Ιταλία.

Οι παίκτες του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ στην προσπάθεια να κάνουν το «it's coming home» πραγματικότητα έχουν τη στήριξη του Πρίγκιπα Ουίλιαμς, ο οποίος μέσω social media έστειλε έστειλε το δικό του μήνυμα υποστήριξης.

«Είμαστε περήφανοι για εσάς, ακόμα μια προσπάθεια για να τελειώσετε τη δουλειά. Βγείτε έξω και δείξτε σε όλο τον κόσμο από τι είστε φτιαγμένοι. Σας πιστεύουμε», αναφέρει στο μήνυμα του. Ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ θα βρίσκεται και στο Βερολίνο για το μεγάλο τελικό του τουρνουά, όπως παρακολουθούσε και τους προηγούμενους αγώνες των Βρετανών.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

 

 

EURO Τελευταία Νέα