Κατσουράνης στο Gazzetta: «Σημαντική η τιμή της UEFA, απόκρουση του αιώνα ο Χαλκιάς» (vid)

Κατσουράνης στο Gazzetta: «Σημαντική η τιμή της UEFA, απόκρουση του αιώνα ο Χαλκιάς» (vid)

Κατσουράνης
Ο Κώστας Κατσουράνης στην κάμερα του Gazzetta και την Αλεξάνδρα Οικονόμου για την τιμή τη UEFA προς το πρόσωπό του ενώ δεν ξέχασε την απίστευτη απόκρουση του Χαλκιά στο φιλικό με την All Star της UEFA.

Αποστολή στη Γερμανία για το Euro 2024: Παναγιώτης Δαλαταριώφ, Γιάννης Σαπουντζάκης, Βασίλης Τεμπέλης, Αλεξάνδρα Οικονόμου

Ο Κώστας Κατσουράνης μίλησε στην Αλεξάνδρα Οικονόμου μετά το φιλικό των legends της Ελλάδας 2004 με τους αντίστοιχους της UEFA και στάθηκε στην τιμή που απέδωσε η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία στην Εθνική μας ομάδα για το έπος της Πορτογαλίας, ενώ έβγαλε το... καπέλο στον Κώστα Χαλκιά.

-Kώστα, πώς έζησες το επετειακό φιλικό για τον εορτασμό 20 ετών από την κατάκτηση του Euro, από το έπος της Πορτογαλίας;

Ήταν ένας πολύ ωραίος αγώνας γιατί μας τίμησε η UEFA, οι άνθρωποί της. Μεγάλοι παίκτες εκείνοι, μεγάλοι παίκτες και εμείς. Το χαρήκαμε πολύ, στο ρυθμό που μπορούμε να παίξουμε αυτή τη στιγμή. Περάσαμε τέλεια. Αυτό είναι που μένει.

 

-Φάνηκε να ήσουν ο πιο έτοιμος σε αγωνιστική κατάσταση, από τη δική μας, ομάδα...

Πίσω από τον Μπασινά νομίζω. Όσο μπορούμε. Από τους άλλους ήταν όλοι καλοί, δυστυχώς. Ο Ζέεντορφ, ο Γιορέντε, ο Λουίς Γκαρθία. Είχαμε τους τερματοφύλακές μας σε εκπληκτική κατάσταση. Νομίζω ο Χαλκιάς έκανε την απόκρουση του αιώνα.

 

 

EURO Τελευταία Νέα