EURO 2024, εθνική Ισπανίας: Το ξέφρενο πάρτι των Ισπανών στη Μαδρίτη για την κατάκτηση του τροπαίου

EURO 2024, εθνική Ισπανίας: Το ξέφρενο πάρτι των Ισπανών στη Μαδρίτη για την κατάκτηση του τροπαίου

Newsroom
ΓΙΑΜΑΛ
Με την ψυχή τους πανηγύρισαν την κατάκτηση του EURO 2024, στο ξέφρενο πάρτι που στήθηκε στη Μαδρίτη, οι ποδοσφαιριστές της Ισπανίας και ο λαός της χώρας.

Για τρίτη φορά τα τελευταία 16 χρόνια και συνολικά τέταρτη στην ιστορία της, η εθνική ομάδα της Ισπανίας κατέκτησε το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Η «Φούρια Ρόχα» επιβλήθηκε με 2-1 της Αγγλίας στον τελικό του Βερολίνου και κατέκτησε το τέταρτο EURO της ιστορίας της, αφήνοντας στην δεύτερη θέση τη Γερμανία με τρεις κατακτήσεις.

Ο Λουίς Ντε Λα Φουέντε και οι ποδοσφαιριστές του επέστρεψαν στην πατρίδα τους την Δευτέρα και αφού επισκέφτηκαν Παλάτι της Ζαρθουέλα όπου τους υποδέχθηκε η βασιλική οικογένεια της Ισπανίας, κατευθύνθηκαν προς την πλατεία Θιβέλες για να γιορτάσουν τον τίτλο μαζί με τον λαό της χώρας.

Χιλιάδες άνθρωποι βρέθηκαν στη Μαδρίτη για να πανηγυρίσουν μαζί με τους ποδοσφαιριστές της Ισπανίας την κατάκτηση του φετινού EURO. Ο Μοράτα ως αρχηγός είχε το μικρόφωνο και ουσιαστικά ήταν ο οργανωτής της σκηνής κατά τη διάρκεια της φιέστας των Ισπανών. Χαμός επικράτησε φυσικά όταν ακούστηκε το όνομα του Γιαμάλ, με τον 17χρονο να αποθεώνεται από όλη τη Μαδρίτη!

Δείτε μερικά από τα πλάνα της μεγάλης φιέστας των Ισπανών:

 

 

 

EURO Τελευταία Νέα