Κρόος για το χέρι του Κουκουρέγια: «Αν ο διαιτητής το κοιτούσε, θα έπρεπε να το δώσει»

Newsroom
pedri_kroos_euro2024
Ο Τόνι Κρόος αναφέρθηκε στη φάση με το χέρι του Κουκουρέγια, με τον ίδιο να τονίζει ότι κακώς εμπιστεύτηκε την κρίση του διαιτητή.

Το χέρι του Κουκουρέγια στο ματς της Γερμανίας με την Ισπανία, είναι ίσως η πιο πολυσυζητημένη φάση του Euro. Ο Τόνι Κρόος μίλησε για το εν λόγω θέμα, λέγοντας πως ο διαιτητής ήξερε πως αν πάει στο VAR, θα έπρεπε να δώσει την παράβαση.

«Κρατιόμουν μέχρι σήμερα... Δεν το είδα καθόλου, δεν ήμουν σε θέση να δω ότι ήταν ένα σχετικά ξεκάθαρο χέρι, οπότε δεν ήμουν θυμωμένος με τον διαιτητή εκείνη τη στιγμή. Φυσικά, έδωσα προσοχή στον διαιτητή στη συνέχεια. Νόμιζε ότι δεν χρειαζόταν καν να το κοιτάξω. Θύμωσα μόνο όταν το είδα εκ των υστέρων, οπότε... ας το αφήσουμε έτσι», είπε αρχικά ο άλλοτε άσος της Ρεάλ Μαδρίτης και συνέχισε:

«Στον αγωνιστικό χώρο ήταν λάθος μου να τον εμπιστευτώ. Νομίζω ότι θα έπρεπε τουλάχιστον να το έχει κοιτάξει. Αλλά νομίζω ότι το πρόβλημα είναι ότι ήξερε ότι αν το κοιτούσε, έπρεπε να το δώσει. Οι ίδιοι οι διαιτητές δεν γνωρίζουν 100% ποια είναι η ερμηνεία. Στο τέλος, το μόνο που μπορούσαμε να κάνουμε ήταν να την αποδεχτούμε».

 

 

EURO Τελευταία Νέα