Ρονάλντο: Ο Κριστιάνο αποκάλυψε γιατί ξέσπασε σε κλάματα στο Πορτογαλία - Σλοβενία

Ρονάλντο: Ο Κριστιάνο αποκάλυψε γιατί ξέσπασε σε κλάματα στο Πορτογαλία - Σλοβενία

Βασίλης Μπαλατσός
Ο Κριστιάνο
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο παραχώρησε συνέντευξη στον άλλοτε συμπαίκτη του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Ρίο Φέρντιναντ και αναφέρθηκε στο κλάμα του στο Πορτογαλία - Σλοβενία.

Κριστιάνο Ρονάλντο και Ρίο Φέρντιναντ ήταν συμπαίκτες στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την εξαετία 2003-09 και 15 χρόνια μετά την κοινή παρουσία τους στις τέσσερις γραμμές εμφανίστηκαν μαζί στο YouTube. Ο παλαίμαχος Άγγλος στόπερ σε ρόλο δημοσιογράφου έκανε συνέντευξη στον Πορτογάλο σούπερ σταρ και το πρώτο μέρος της είναι online.

Μεταξύ άλλων ο CR7 αναφέρθηκε στο κλάμα του μετά το χαμένο πέναλτι του στην αναμέτρηση της Πορτογαλίας με τη Σλοβενία για τα νοκ άουτ του EURO 2024, με τον 39χρονο επιθετικό να αποκαλύπτει τον λόγο που δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυα του.

«Όταν έχεις πάθος γι' αυτό που κάνεις, δεν μπορείς να ανησυχείς για τα συναισθήματα σου. Για παράδειγμα έκλαψα τη μέρα, που έχασα το πέναλτι, που πιστεύω ότι ο Όμπλακ έκανε μία φοβερή επέμβαση, αλλά ας σταθούμε στο γεγονός ότι έχασα το πέναλτι.

Όταν έκλαψα δεν ήταν επειδή ένιωσα πως από τη στιγμή που δεν σκόραρα αν η Πορτογαλία αποκλειστεί, θα πέσει να με φάει όλος ο κόσμος. Καμία σχέση. Οι άνθρωποι δεν με ξέρουν καθόλου.

Φαντάσου ότι στα τελευταία 27 πέναλτι έχεις βρει δίχτυα και αστοχείς σε εκείνη την περίοδο. Νοιώθεις άσχημα μέσα σου, από μόνος σου. Είναι ο κόσμος που βρίσκεται στο γήπεδο, η μαμά σου, τα παιδιά σου, η κοπέλα σου. Όλοι.

ΈνιωσαΈνοιωσα άσχημα για όλο αυτό. Αν σκέφτεσαι ότι μπορεί να σκέφτηκα ότι θα με κατηγορήσουν σε περίπτωση αποκλεισμού και γι' αυτό μου βγήκε αυτή η αντίδραση ούτε καν, στο ορκίζομαι!», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

 

 

EURO Τελευταία Νέα