Νάνι: Άρπαξε φανέλα από οπαδό, πιστεύοντας πως είναι δική του (vid)

Μάρθα Χωριανοπούλου
nani
Ο Νάνι κατηγορείται ότι έκλεψε φανέλα του Euro 2016 από έναν φίλαθλο, επειδή νόμιζε ότι ήταν αυτή που του έκλεψαν το 2017.

Μια ιστορία που αφορά τον Νάνι ήρθε στο φως, καθώς ο Πορτογάλος σταρ κατηγορείται ότι έκλεψε μια φανέλα του Euro 2016 από έναν φίλαθλο. Ο εν λόγω οπαδός ζήτησε από τον Νάνι να υπογράψει τη φανέλα του, αλλά το περιστατικό πήρε απρόσμενη τροπή όταν ο 37χρονος επιθετικός αρνήθηκε να επιστρέψει το ρούχο, ισχυριζόμενος ότι είναι η ίδια εμφάνιση που του είχε κλαπεί πριν από επτά χρόνια.

Η κατάσταση ξέφυγε, καθώς ο φίλαθλος, Ζοσέ Μαρκές, αποφάσισε να μην μείνει αδρανής και κατέθεσε μήνυση κατά του Νάνι στην αστυνομία. Το συμβάν, μάλιστα, κατεγράφη από τους περαστικούς που περίμεναν να ζητήσουν αυτόγραφα, με το βίντεο να γίνεται viral αργότερα στα social media.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι ο ιδιοκτήτης της φανέλας αποκάλυψε πως η εμφάνιση δεν ήταν καν αυθεντική, αλλά ένα αντίγραφο που δεν είχε φορεθεί ποτέ από τον παίκτη. Το συγκεκριμένο προϊόν είχε αγοραστεί από μια ιστοσελίδα και συνοδευόταν από απόδειξη.

 

 

 

EURO Τελευταία Νέα