Conference League: Τεσσάρα η PSV και... δώρο στην Ελλάδα!

Conference League: Τεσσάρα η PSV και... δώρο στην Ελλάδα!

Newsroom
Conference League: Τεσσάρα η PSV και... δώρο στην Ελλάδα!

bet365

Η PSV διέλυσε με 4-0 την Κοπεγχάγη στη Δανία, την πέταξε εκτός Ευρώπης κάνοντας παράλληλα δώρο στην Ελλάδα. Δύσκολη πρόκριση για Λέστερ, στους «8» η Μαρσέιγ και η ασταμάτητη Μπόντο.

H Αϊντχόφεν έκανε πάρτι στη Δανία, διέλυσε 4-0 την Κοπεγχάγη (4-4 το πρώτο ματς) και βρέθηκε χαλαρά στα προημιτελικά του Conference League. Οι Ολλανδοί έκαναν ... διπλό δώρο στην Ελλάδα, μιας και κράτησαν τους Δανούς στην 17η θέση, ενώ η Κοπεγχάγη δεν μπόρεσε να προσπεράσει τον Ολυμπιακό στην κατάταξη της UEFA. o Ζάχαβι ήταν ο πρωταγωνιστής του ματς, αφού πέτυχε δυο γκολ, στο 10ο λεπτό και στο 79ο. Ο Γκέτσε είχε σκοράρει ενδιάμεσα, ενώ ο Μαντουέκε στο 90ο λεπτό διαμόρφωσε το 4-0.

Η Μαρσέιγ πέρασε το εμπόδιο της Βασιλείας (2-1 το πρώτο ματς), αφού επικράτησε και στην Ελβετία (2-1). Οι Μασσαλοί μπήκαν πιο δυνατά, έχασαν πέναλτι με τον Χαρίτ (35'), ενώ δεν επηρεάστηκαν από το γεγονός πως βρέθηκαν πίσω στο σκορ με το γκολ του Ν΄Ντόι στο 62'. Οι Γάλλοι απάντησαν στο 74' με τον Ουντέρ, ενώ το γκολ της νίκης πέτυχε ο Ρονζιέ στις καθυστερήσεις.


Στην Βρετάνη, η Λέστερ ηττήθηκε από την εξαιρετική Ρεν (2-1), όμως το 2-0 του King Power ήταν αρκετό για να δώσει εισιτήριο πρόκρισης. Οι Γάλλοι μπήκαν δυνατά, πίεσαν και στο 8ο λεπτό άνοιξαν το σκορ με τον Μπουριζό. Οι γηπεδούχοι πίεσαν, αλλά ο Φοφανά τους «πάγωσε», μιας και ισοφάρισε στο 51ο λεπτό. Ο Ταΐτ στο 76’ διαμόρφωσε το 2-1, η Ρεν πίεσε, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Το «παραμύθι» της Μπόντο συνεχίζεται. Οι... τρελοί Νορβηγοί πήραν το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Conference League, αποκλείοντας την Άλκμααρ στη ρεβάνς του 2-1 της Νορβηγίας μετά από παράταση (2-2). Ο Βαγγέλης Παυλίδης έκανε ό,τι μπορούσε για να οδηγήσει την AZ στην πρόκριση, σκόραρε δύο φορές μέσα σε 12 λεπτά στο πρώτο μέρος (18'-30'), αλλά ενδιάμεσα ο Πελεγκρίνο είχε ισοφαρίσει προσωρινά και το σκορ του πρώτου αγώνα ισοφαρίστηκε από το ημίωρο. Το ματς οδηγήθηκε στην παράταση κι εκεί οι Σκανδιναβοί λυτρώθηκαν στο 105+1' με τον Σάμπστεντ και σφράγισαν άλλη μία μεγάλη πρόκριση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα