The List: Πέντε ευρωπαϊκά γκολ του ΠΑΟΚ που έβαλαν «φωτιά» στην Τούμπα (vid)

The List: Πέντε ευρωπαϊκά γκολ του ΠΑΟΚ που έβαλαν «φωτιά» στην Τούμπα (vid)

Newsroom
The List: Πέντε ευρωπαϊκά γκολ του ΠΑΟΚ που έβαλαν «φωτιά» στην Τούμπα (vid)
Από τον Γιώργο Κούδα κόντρα στην Μπαρτσελόνα του Γιόχαν Κρόιφ, μέχρι τον Δημήτρη Πέλκα ενάντια στην Σπαρτάκ Μόσχας, το «The List» σας παρουσιάζει πέντε ευρωπαϊκά γκολ του ΠΑΟΚ που έβαλαν «φωτιά» στην Τούμπα.

Μετά το 2-1 της Μασσαλίας, ο ΠΑΟΚ χρειάζεται οπωσδήποτε γκολ στην Τούμπα για να διεκδικήσει την πρόκρισή του στα ημιτελικά του Europa Conference League.

Κι ενώ τα σπουδαιότερα ευρωπαϊκά γκολ στην ιστορία του «Δικεφάλου του Βορρά» έχουν επιτευχθεί συνήθως εκτός έδρας, το «The List» έψαξε και βρήκε πέντε γκολ που έβαλαν «φωτιά» στην Τούμπα σε ευρωπαϊκές βραδιές του ΠΑΟΚ.

Τι είναι το «The List»

Με αφορμή την μεγάλη μονομαχία του ΠΑΟΚ, το Gazzetta.gr παρουσιάζει τη νέα του σειρά βίντεο στο Youtube (κάντε κι ένα subscribe στο κανάλι μας επί της ευκαιρίας) με τίτλο «The List».

Εκεί θα μπορείτε να βλέπετε μεγάλες αθλητικές στιγμές (ελληνικές και μη) στην μορφή που όλοι λατρεύουμε: σε λίστες!

Η αρχή γίνεται με μεγάλα ευρωπαϊκά γκολ του ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Η συνέχεια θα έχει τα πάντα: γκολ, καλάθια, facts, στιγμές που θυμόμαστε, που ξεχάσαμε, που μας συγκίνησαν, που μας ξενέρωσαν.

Η αλληλεπίδραση με εσάς θα είναι κομβική γι’ αυτό το εγχείρημα. Μπείτε στα σχόλια των βίντεο στο Youtube και προτείνεται θέματα που εσείς θέλετε να θυμηθούμε μαζί. Όπως θα δείτε και στη συνέχεια, η θεματολογία είναι ατελείωτη!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα