Γιουβέντους: Κοντά σε συμφωνία με UEFA για αποκλεισμό από το φετινό Conference League, σύμφωνα με το «Tuttosport»

Γιουβέντους: Κοντά σε συμφωνία με UEFA για αποκλεισμό από το φετινό Conference League, σύμφωνα με το «Tuttosport»

juventus_sad

bet365

Σύμφωνα με το «Tuttosport», Γιουβέντους και UEFA είναι κοντά σε συμβιβασμό που θα σημάνει τον αποκλεισμό των Μπιανκονέρι από το φετινό Conference League, με αντάλλαγμα το κλείσιμο του φακέλου τους στο μέλλον για τις παραβιάσεις του FFP.

Κοντά σε μια πρωτοφανή συμφωνία φέρεται να βρίσκονται Γιουβέντους και UEFA, αναφορικά με το ευρωπαϊκό μέλλον των Μπιανκονέρι τη νέα σεζόν.

Την ώρα που εκκρεμεί η απόφαση της ανεξάρτητης έρευνας της UEFA για το σκάνδαλο Plusvalenza, οι παραβιάσεις του οποίου ενδεχομένως επηρέασαν τους λογαριασμούς της Γιούβε στο FFP και κατά συνέπεια τον διακανονισμό που υπέγραψε με την ευρωπαϊκή αρχή τον περασμένο Σεπτέμβριο ύψους μόλις 3,5 εκατ. ευρώ αντί των προσδοκώμενων 19 εκατ. ευρώ, το ιταλικό «Tuttosport» αναφέρει ότι αντιπροσωπεία δικηγόρων ταξίδεψε από το Τορίνο στη Νυόν και πως οι δύο πλευρές διαπραγματεύονται τον φετινό αποκλεισμό της Γηραιάς Κυρίας από την Ευρώπη, με αντάλλαγμα ο φάκελός της να μπει στο συρτάρι.

Πρόκειται για μια «χαριστική» συμφωνία βάσει της οποίας η Γιούβε θα αποχωρήσει οικειοθελώς από το Conference League, όπου συμμετέχει από τη φάση των play-offs και η οποία όπως τονίζει το «Tuttosport» αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα.

Έτσι, η Γιουβέντους «θυσιάζει» την ευρωπαϊκή παρουσία στην τρίτη τη τάξει διασυλλογική διοργάνωση προκειμένου να επιστρέψει δριμύτερη στ' «αστέρια» από το καλοκαίρι τη νέα σεζόν, αν φυσικά καταφέρει να εξασφαλίσει μια θέση στην πρώτη τετράδα του Campionato.

Ενδιαφέρον, ασφαλώς, αν επιβεβαιωθεί αυτό το σενάριο θα έχει και το ποια ομάδα θα πάρει τη θέση της Γιουβέντους στα play-offs της διοργάνωσης, όντας άγνωστο προς το παρόν αν θα το εισιτήριο θα μεταβιβαστεί στην 8η του Campionato (Φιορεντίνα) ή με άλλα κριτήρια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα