«Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα γινόταν τόσο μεγάλο θέμα, δεν προκάλεσα τον προπονητή του Άρη»

Aρμένιος δημοσιογράφος με φανέλα του Πέλκα

bet365

Ο δημοσιογράφος για τον οποίο προκλήθηκε πρόβλημα στη συνέντευξη Τύπου του Άρη ενόψει της αναμέτρησης με την Αραράτ Αρμενία, μιλάει στο Gazzetta και δίνει τη δική του εκδοχή για το τι συνέβη.

Ένα μάλλον ασυνήθιστο περιστατικό καταγράφηκε στη μεσημεριανή συνέντευξη Τύπου του Άρη ενόψει της αναμέτρησης με την Αραράτ Αρμενία στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικό γύρου του Europa Conference League. Αρμένιος δημοσιογράφος έκανε την εμφάνισή του στην αίθουσα με φανέλα του ΠΑΟΚ, προκαλώντας εκνευρισμό στις τάξεις των ανθρώπων των κιτρίνων της Θεσσαλονίκης.

Το Gazzetta εντόπισε τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο και εκείνος μίλησε για όσα συνέβησαν το μεσημέρι της Τετάρτης. Ο Ρόμπι Μαρκοσιάν εξήγησε πως ουδέποτε είχε πρόθεση να προκαλέσει τους ανθρώπους του Άρη, ενώ δεν παρέλειψε να δώσει και την δική του εξήγηση για τους λόγους που επέλεξε τη συγκεκριμένη φανέλα. Παράλληλα, τόνισε ότι ο Τόλης Τερζής δεν είχε δείξει ενοχλημένος μέχρι που οι ιθύνοντες της ομάδας του τον ενημέρωσαν για το περιστατικό.

Πάντως, πρέπει να σημειωθεί πως επειδή πρόκειται για δημοσιογράφο με ελληνικές ρίζες, γνωρίζει αρκετά καλά τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο και έτσι, λίγο πριν ολοκληρώσουμε τον διάλογο μας, άφησε και το δικό του υπονοούμενο.

-Θέλεις να μας περιγράψεις τι ακριβώς συνέβη και υπήρξε ένταση στη σημερινή συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης της Αραράτ με τον Άρη;

«Καθόμουν στην τελευταία σειρά της αίθουσας στην οποία επρόκειτο να πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου. Τότε κάποιος που καθόταν δίπλα μου άρχισε να διαμαρτύρεται για τη φανέλα που φορούσα και να λέει προς τον υπεύθυνο του γραφείου Τύπου της Αραράτ ότι αυτή δεν είναι επαγγελματική στάση από πλευράς μου. Μάλιστα, πρόσθεσε πως οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έχουν σκοτώσει οπαδό του Άρη και πως αν δεν αποχωρήσω δεν επρόκειτο να συνεχιστεί η συνέντευξη Τύπου».

-Πώς αντέδρασες εσύ στα όσα άκουσες;

«Προσπάθησα να είμαι όσο πιο φιλικός γινόταν αλλά εκείνοι δεν μου φέρθηκαν καθόλου σωστά. Ήταν κάπως περίεργο γιατί ο μισός διάλογος γινόταν στα ελληνικά και ο άλλος μισός στα αγγλικά. Καταλαβαίνω και μιλάω λίγο ελληνικά γιατί έχω ρίζες από την Ελλάδα».

-Σε ρώτησαν γιατί φορούσες φανέλα του ΠΑΟΚ παρά το γεγονός ότι πρόκειται για μία συνέντευξη Τύπου πριν από μία αναμέτρηση κόντρα στον Άρη;

«Ναι, μου έκαναν αυτήν ακριβώς την ερώτηση. Εξήγησα ότι επέλεξα την συγκεκριμένη μπλούζα γιατί το λευκό και το μαύρο είναι εκτός του ΠΑΟΚ και τα χρώματα της Αραράτ».

-Ο προπονητής του Άρη φέρεται να σου είπε πως έκανες κάτι unfair αλλά και ότι τον προκάλεσες. Ισχύει αυτό;

«Δεν έκανα απολύτως τίποτα που να προκάλεσε τον προπονητή του Άρη. Δεν ρώτησα κάτι, ούτε του απηύθυνα τον λόγο. Μάλιστα, ο Τόλης Τερζής δεν είχε καταλάβει τι συμβαίνει μέχρι να του μιλήσουν οι άνθρωποι της ομάδας».

-Πώς αισθάνεσαι για αυτό που συνέβη;

«Δεν μπορούσα, πραγματικά, να φανταστώ ότι θα δημιουργηθεί τόσο μεγάλο θέμα. Ήταν απρόβλεπτο όλο αυτό. Όπως, όμως, συμβαίνει πάντα, όλα τα απίθανα πράγματα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

-Πώς έκλεισε το ζήτημα που δημιουργήθηκε;

«Μου ζητήθηκε να αποχωρήσω και επέλεξα να το κάνω και να μην δώσω συνέχεια στο θέμα προκειμένου να μην προκαλέσω περαιτέρω προβλήματα στους ανθρώπους της Αραράτ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα