Λουτσέσκου: «Πρώτη φορά από το καλοκαίρι που αισθάνομαι αυτοπεποίθηση από την ομάδα»

Newsroom
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου

bet365

Ο ΠΑΟΚ δεν τα κατάφερε να νικήσει την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ για τον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου ωστόσο να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα του.

Παρότι προσπάθησε και έχασε μεγάλες ευκαιρίες με μεγαλύτερη το πέναλτι, ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να νικήσει την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ στο πρώτο παιχνίδι για τον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League. Μετά το τέλος της αναμέτρησης που δεν είχε γκολ (0-0), ο Ραζβάν Λουτσέσκου μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής: «Είναι η πρώτη φορά στην καλοκαιρινή αυτή προετοιμασία που αισθάνομαι αυτοπεποίθηση από την ομάδα. Για πρώτο παιχνίδι δημιουργήσαμε ευκαιρίες, δώσαμε μάχες και ενέργειες, απέναντι σε μία ομάδα που αμύνθηκε βαθιά. Εμείς είχαμε παίκτες που ήρθαν αργά, αλλά μου έδωσε η ομάδα μια καλή εικόνα».

Για το δεύτερο παιχνίδι: «Στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις είτε παίζεις εντός είτε εκτός δεν έχει ιδιαίτερη σημασία. Οι ομάδες δε θα αλλάξουν πολύ στο δεύτερο ματς. Είμαι χαρούμενος που η ομάδα μου πήρε κάποιες από τις ανησυχίες που είχα πριν ξεκινήσει το ματς και αυτό μου δίνει αυτοπεποίθηση».

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα