Αραράτ: Τέλος ο Ακίλα λίγες μέρες πριν από τη ρεβάνς με τον Άρη

Newsroom
Ακίλα

bet365

Το διαζύγιο με τον με τον Νιγηριανό επιθετικό Ακίλα ανακοίνωσε το Σάββατο (29/7) η Αραράτ, μόλις λίγες μέρες πριν από τη ρεβάνς με τον Άρη για τα προκριματικά του Conference League.

Χωρίς τον Νιγηριανό επιθετικό, Τζέσι Ακίλα, θα παραταχθεί η Αραράτ στον αγωνιστικό χώρο του «Κλεάνθης Βικελίδης» για τη ρεβάνς με τον Άρη (3/8) στο πλαίσιο των προκριματικών του Conference League.

Κι αυτό διότι ο σύλλογος της Αρμενίας ανακοίνωσε το διαζύγιο με τον Νιγηριανό επιθετικό, ο οποίος αποχωρεί έπειτα από μια σεζόν που κατέγραψε συνολικά 17 συμμετοχές με απολογισμό ένα γκολ και μια ασίστ.

Η ανακοίνωση:

«Ο ποδοσφαιριστής Jesse Akila και ο ποδοσφαιρικός σύλλογος «Αραράτ-Αρμένια» έσπασαν το συμβόλαιο με κοινή συμφωνία. Ο Ακίλα μπήκε στην ομάδα τον Οκτώβριο του 2022. Στην «Αραράτ-Αρμενία», ο Ακίλα έπαιξε 17 παιχνίδια, έβαλε 1 γκολ και έκανε 1 γκολ ασίστ. Ευχαριστούμε τον Jesse και του ευχόμαστε καλή επιτυχία».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα