Αραράτ Γιερεβάν - Αραράτ Αρμένια 1-3: Πρεμιέρα με νίκη πριν από τη ρεβάνς με τον Άρη

Newsroom
Αραράτ

bet365

Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα η Αραράτ Αρμένια, η οποία επικράτησε με ανατροπή 3-1 της Αραράτ Γιερεβάν και πλέον στρέφει το βλέμμα της στο ραντεβού της Θεσσαλονίκης.

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Αραράτ στο πρωτάθλημα Αρμενίας! Ακόμα κι αν βρέθηκε πίσω στο σκορ στην έδρα της Αραράτ Γιερεβάν, η αντίπαλος του Άρη στα προκριματικά του Conference League πήρε τη νίκη με ανατροπή 3-1 και γέμισε με ψυχολογία το ντεπόζιτο ενόψει της ρεβάνς στη Θεσσαλονίκη (3/8).

Το πρώτο μέρος πάντως άνηκε στους γηπεδούχους, οι οποίοι ευτύχησαν να προηγηθούν με γκολ του Ζιντετσούκου στο 19'. Στο 65΄ωστόσο η Αραράτ κατάφερε να επαναφέρει την ισορροπία με δράστη τον Γκμπομάντου, προτού ο Γιενέ φέρει τούμπα το ματς με δυο γκολ στο 82΄και 90+5΄.

Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τελικό σφύριγμα, με την Αρατάτ να γεύεται μια νικηφόρα πρεμιέρα που δεδομένα θα δράσει ευεργετικά στην ψυχολογία της ομάδας, η οποία πλέον στρέφει το βλέμμα της στο ραντεβού της Πέμπτης (3/8) στο «Βικελίδης» κόντρα στον Άρη.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα