ΠΑΟΚ - Σβαμπ: «Γνωρίζουμε τι πρέπει να βελτιώσουμε»

sbamp

bet365

Ο Σβαμπ ήταν αυτός που εκπροσώπησε τους παίκτες του ΠΑΟΚ κι αναφέρθηκε στη σημασία του αγώνα με την Μπεϊτάρ, αλλά και το τι πρέπει να αλλάξει σε σχέση με το ματς της Τούμπας.

Για το τι θα ήθελε να πάει διαφορετικά στον επαναληπτικό σε σχέση με το πρώτο ματς: «Δεν είναι μία ευχή, θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε την πρόκριση. Γνωρίζουμε τι κάναμε καλά στην Τούμπα αλλά και τι πρέπει να βελτιώσουμε».

Για τη δήλωση του προπονητή της Μπεϊτάρ ότι ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί: «Δεν αισθάνομαι πως υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάλογα με την έδρα στην οποία παίζουμε. Ξέρουμε ότι το να αντιμετωπίσεις την Μπεϊτάρ δεν είναι κάτι εύκολο με δεδομένο ότι παίζουν με πέντε στην άμυνα. Θέλουμε να είμαστε συμπαγείς και να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας. Το πιο σημαντικό είναι ότι θέλουμε να πάρουμε την πρόκριση».

Για το αν η Μπεϊτάρ θα παίξει πιο ανοιχτά με δεδομένο ότι θα πρέπει να σκοράρει: «Δεν έχει σημασία το στιλ παιχνιδιού της αντίπαλης ομάδας. Ξέρουμε την ποιότητά μας και ξέρουμε πως πρέπει να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι σε κάθε εκδοχή του».

Για το αν έχει έξτρα κίνητρο μετά το χαμένο πέναλτι στον αγώνα της Τούμπας: «Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Το σημαντικό είναι στο τέλος αυτό το πέναλτι να μην επηρεάσει το αν θα πάρουμε την πρόκριση».

Για το αν μετράει το πως θα αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ με δεδομένο ότι παίζεται μία πρόκριση: «Είναι παιχνίδι ευρωπαϊκής διοργάνωσης στο οποίο κρίνεται μία πρόκριση. Δεν θα μας επηρεάσει το να μην παίξουμε καλά, αν πάρουμε την πρόκριση. Αλλά αν παίξουμε καλά, έχουμε περισσότερες πιθανότητες να πετύχουμε τον στόχο μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα