Με Οζντόεφ η αποστολή του ΠΑΟΚ για το ματς με Χάιντουκ στο Σπλιτ

Newsroom
ΠΑΟΚ

bet365

Με Μαγκομέντ Οζντόεφ στην αποστολή ο ΠΑΟΚ θα βρεθεί στο Σπλιτ προκειμένου να αντιμετωπίσει την Χάιντουκ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League. Εκτός οι Νάσμπεργκ και Λύρατζης.

Για την Κροατία ταξίδεψε ο ΠΑΟΚ προκειμένου την Πέμπτη να αντιμετωπίσει στο Σπλιτ την Χάιντουκ (22:00) για τον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε γνωστή την αποστολή με τον Μαγκομέντ Οζντόεφ να συμπεριλαμβάνεται σε αυτή, ενώ εκτός έμειναν οι Νάσμπεργκ και Λύρατζης αλλά και ο τιμωρημένος Αουγκούστο πουν σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα βρίσκεται κοντά στη Ναντ.

Αναλυτικά την αποστολή του ΠΑΟΚ για το ματς με την Χάιντουκ αποτελούν οι: Ζίβκοβιτς, Κοτάρσκι, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Κέντζιορα, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Οζντόεφ, Φιλίπε Σοάρες, Γιαξής, Μουργκ, Τάισον, Κωνσταντέλιας, Νάρεϊ, Α.Ζίβκοβιτς, Βρακάς, Μπράντον, Σαμάτα, Τζίμας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα