Για το πρώτο βήμα πρόκρισης Άρης και ΠΑΟΚ κόντρα σε Ντιναμό Κιέβου και Χάιντουκ

Newsroom
ΑΡΗΣ

bet365

Το πρώτο τους παιχνίδι στον 3ο προκριματικό γύρο στο Conference League θα δώσουν σήμερα οι Άρης και ΠΑΟΚ. Οι «κίτρινοι» θα φιλοξενήσουν τη Ντιναμό Κιέβου (21:15) και οι «ασπρόμαυροι» θα φιλοξενηθούν από την Χάιντουκ στο Σπλιτ (22:00).

Η ευρωπαϊκή περιπέτεια των ελληνικών ομάδων συνεχίζεται. Μετά την χθεσινή μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στη Μαρσέιγ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, σειρά παίρνουν οι Άρης και ΠΑΟΚ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League, αλλά και ο Ολυμπιακός για τον τρίτο προκριματικό γύρο Europa League.

Οι δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης θα προσπαθήσουν σε Κλεάνθης Βικελίδης και Σπλιτ να κάνουν το πρώτο βήμα για να πάρουν την πρόκριση στα play-offs της διοργάνωσης, αντιμετωπίζοντας εντός τη Ντιναμό Κιέβου και εκτός την Χάιντουκ αντίστοιχα.

Με αλλαγές της τελευταίας στιγμής οι «κίτρινοι»

Ξεκινάμε με το πρώτο χρονικά παιχνίδι, αυτό του Άρη με τη Ντιναμό Κιέβου. Η ομάδα του Τόλη Τερζή θα υποδεχθεί τους Ουκρανούς (21:15), με τον έμπειρο προπονητή να έχει δύο αλλαγές στην ευρωπαϊκή λίστα την τελευταία στιγμή. Συγκεκριμένα εκτός έμειναν οι Εμπακατά και Σαβέριο, ο πρώτος γιατί αποτελεί παρελθόν, καθώς θα συνεχίσει στη Τουρκία και την Γκαζιατέπ, ενώ ο δεύτερος λόγω τραυματισμού. Τις θέσεις; τους πήραν οι Μάρτιν Μοντόγια και Αλβάρο Σαμόρα. Όσον αφορά την αποστολή δεν ανακοινώθηκε και θα βγει την τελευταία στιγμή.

Θέλει γκολ στο Σπλιτ ο ΠΑΟΚ

Δεύτερο χρονικά παιχνίδι είναι αυτό του ΠΑΟΚ με την Χάιντουκ στο Σπλιτ. Οι «ασπρόμαυροι» θα φιλοξενηθούν στην Κροατία (22:00) και θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα πετυχαίνοντας ένα γκολ που πάντα είναι σημαντικό σε εκτός έδρας αναμετρήσεις, ακόμα και τώρα που δεν υπάρχει το μπόνους που υπήρχε για χρόνια όταν κάποια ομάδα σκόραρε εκτός έδρας στις διεθνείς διοργανώσεις.

Όπως και ο Άρης, έτσι και ο ΠΑΟΚ είχε αλλαγές στην ευρωπαϊκή λίστα την τελευταία στιγμή, καθώς ο Μαγκομέντ Οζντόεφ συμπεριλήφθηκε σε αυτή και έμειναν εκτός οι Νάσμπεργκ και Λύρατζης. Αναλυτικά την επιστολή του ΠΑΟΚ αποτελούν οι: Ζίβκοβιτς, Κοτάρσκι, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Κέντζιορα, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Οζντόεφ, Φιλίπε Σοάρες, Γιαξής, Μουργκ, Τάισον, Κωνσταντέλιας, Νάρεϊ, Α.Ζίβκοβιτς, Βρακάς, Μπράντον, Σαμάτα, Τζίμας.

Το πρόγραμμα του Άρης – Ντιναμό Κιέβου και Χάιντουκ – ΠΑΟΚ

21:15 Άρης – Ντιναμό Κιέβου (Novasports Prime)

22:00 Χάιντουκ Σπλιτ – ΠΑΟΚ (Novasports 2)

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα