ΠΑΟΚ - Χάιντουκ: Πού και πότε θα δείτε το ματς

Πού και πότε θα δείτε το ΠΑΟΚ-Χάιντουκ

bet365

Τη νίκη που θα του εξασφαλίσει την πρόκριση στα play-offs του Conference League θα κυνηγήσει ο ΠΑΟΚ στην «Τούμπα» απέναντι στη Χάιντουκ Σπλιτ. Δείτε πού και πότε θα παρακολουθήσετε την αναμέτρηση.

Ο ΠΑΟΚ πιέστηκε από την παρέα του Μάρκο Λιβάγια στο Σπλιτ αλλά έμεινε «όρθιος» και επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη με το ευνοϊκό 0-0 στις αποσκευές του. Ένα αποτέλεσμα που του επιτρέπει να σφραγίσει την πρόκριση με νίκη στη ρεβάνς της «Τούμπας», μια νίκη που θα τον στείλει ένα βήμα μακριά από την επιστροφή του στους ομίλους του Conference League.

Η προετοιμασία του Δικεφάλου του Βορρά προχωρά χωρίς προβλήματα και ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα έχει πάνοπλη τη φαρέτρα του για το μεγάλο παιχνίδι απέναντι στη δυσκολοκατάβλητη Χάιντουκ που αυτή τη φορά θα έχει εκείνη να αντιμετωπίσει το κοινό του ΠΑΟΚ που θα δώσει βροντερό παρών.

ΠΑΟΚ - Χάιντουκ: Ώρα και κανάλι μετάδοσης

Η δεύτερη σπουδαία «μάχη» του ΠΑΟΚ κόντρα στους Κροάτες έχει οριστεί για την Πέμπτη 17 Αυγούστου στις 20:30 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τα κανάλια Novasports και συγκεκριμένα το NovasportsPrime. Για όλες τις εξελίξεις της αναμέτρησης θα μπορείτε να ενημερώνεστε λεπτό προς λεπτό και μέσα από το live του Gazzetta.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα