Άρης: Ο Κουέστα θα υποβληθεί σε μαγνητική και θεωρείται απίθανο να προλάβει τη Ντινάμο

Άρης: Ο Κουέστα θα υποβληθεί σε μαγνητική και θεωρείται απίθανο να προλάβει τη Ντινάμο

Ο Κουέστα

bet365

Τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας στην οποία θα υποβληθεί ο Χουλιάν Κουέστα θα κρίνουν και τη συμμετοχή του στον δεύτερο αγώνα (17/8) με τη Ντινάμο Κιέβου στο Βουκουρέστι, σαφέστατα όμως οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ του.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας τραυματίστηκε στην ποδοκνημική στη χθεσινή (14/8) προπόνηση του Άρη, γι’ αυτόν τον λόγο δεν πήρε μέρος στην αντίστοιχη σημερινή (15/8). Προφανώς το μυαλό όλων βρίσκεται στον Χουλιάν Κουέστα του οποίου όμως η συμμετοχή παραμένει εξαιρετικά αμφίβολη ή μάλλον θεωρείται απίθανη. Η τελική απόφαση θα παρθεί αναλόγως των αποτελεσμάτων της μαγνητικής τομογραφίας, είναι ξεκάθαρο όμως ότι οι πιθανότητες συμμετοχής του δεν είναι πολλές. Αντιθέτως, διαλύθηκε η όποια αμφιβολία υπήρχε για τον Βλαντιμιρ Νταρίντα καθώς ο Τσέχος μέσος «έβγαλε» και το σημερινό πρόγραμμα προπόνησης και φυσικά θα είναι κανονικά στο αρχικό σχήμα της ομάδας.

Γιάκουμπ Μπράμπετς και Κίκε Σαβέριο συνέχισαν το ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και λογικά θα είναι σε θέση να μπουν στο αντίστοιχο ομαδικό μετά το παιχνίδι με τη Ντινάμο Κιέβου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα