Χωρίς προβλήματα για τη ρεβάνς με Χάιντουκ ο ΠΑΟΚ

Newsroom
ΠΑΟΚ προπόνηση

bet365

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το σημαντικό παιχνίδι με την Χάιντουκ στη Τούμπα (20:30), με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να κάνει γνωστή και την αποστολή των «ασπρόμαυρων».

Μετά το 0-0 μέσα στο Σπλιτ ο ΠΑΟΚ θέλει στη Τούμπα (20:30) να επικρατήσει της Χάιντουκ με οποιοδήποτε σκορ και να πάρει την πρόκριση για τα play-offs του Conference League. Η προετοιμασία των «ασπρόμαυρων» ολοκληρώθηκε την Τετάρτη, χωρίς να υπάρξει κάποιο πρόβλημα. Μετά το τέλος ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε γνωστή και την αποστολή της ομάδας την οποία αποτελούν οι: Ζίβκοβιτς, Κοτάρσκι, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Κεντζιόρα, Λύρατζης, Μιχαηλίδης, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Φιλίπε Σοάρες, Οζντόεφ, Μουργκ, Τάισον, Κωνσταντέλιας, Νάρεϊ, Α.Ζίβκοβιτς, Βρακάς, Μπράντον, Σαμάτα, Τζίμας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα