Λέκο: «Μπορώ να πω ότι μας “σκότωσε” ο ΠΑΟΚ»

Newsroom
Ο Ιβάν Λέκο

bet365

Ο τεχνικός της Χάιντουκ, Ιβάν Λέκο στάθηκε στην ανωτερότητα του ΠΑΟΚ αναφέροντας μεταξύ άλλων πως οι Θεσσαλονικείς «σκότωσαν» την ομάδα του.

Ο προπονητής της Χάιντουκ, Ιβάν Λέκο μετά την ήττα με 3-0 από τον ΠΑΟΚ και τον αποκλεισμό από τα play-offs του Conference League, ανέφερε μεταξύ άλλων στην συνέντευξη Τύπου: «Παίξαμε καλά σε κάποιο κομμάτι του παιχνιδιού, αλλά δεν ήταν αρκετό. Είμαι πολύ λυπημένος. Ο ΠΑΟΚ είναι μια σοβαρή ομάδα, με σοβαρό προπονητή».

Για το τελικό σκορ «Θα μπορούσαμε να πούμε ότι ο ΠΑΟΚ… σκότωσε τη Χάιντουκ. Καλή επιτυχία στον ΠΑΟΚ. Ζητάω συγγνώμη από τους οπαδούς μας».

Για το λάθος του Ντιαλό: «Δεν είναι σωστό να χρεώνουμε στον Ντιαλό το λάθος από το οποίο προήλθε το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ. Δεν είναι στόπερ. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Άλλες φορές ο αντίπαλος τιμωρεί τα λάθη σου και άλλες όχι.

Για τις ευκαιρία που έχασε η ομάδα του και την συνέχεια της χρονιάς που θα την βρει εκτός Ευρώπης: «Έπρεπε να σκοράρουμε, δεν τα καταφέραμε. Επόμενος μας στόχος είναι το πρωτάθλημα και πρέπει να ενισχυθούμε για να τα καταφέρουμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα