Νταντί - Χαρτς 1-0: Ηττήθηκε στο πρωτάθλημα και... έρχεται στην Τούμπα

hearts

bet365

Λίγες ημέρες πριν ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για τη ρεβάνς του Conference League κόντρα στον ΠΑΟΚ, η Χαρτς - χωρίς να κάνει πολλές αλλαγές - γνώρισε την ήττα 1-0 από την Νταντί.

Ακόμα ένα «χτύπημα» για την ψυχολογία της Χαρτς. Μερικές ημέρες πριν... ριχθούν στη «μάχη» της Τούμπας κόντρα στον ΠΑΟΚ, για τα play-offs του Conference League, οι Τζάμπος ηττήθηκαν στο πρωτάθλημα 1-0 από την Νταντί εκτός έδρας.

Υπενθυμίζουμε πως ο Δικέφαλος του Βορρά ήδη έχει το προβάδισμα, 2-1 από το πρώτο ματς.

Ο ΜακΑβόι δεν άλλαξε ολοκληρωτικά την ενδεκάδα του και μάλιστα έριξε και τους υπόλοιπους βασικούς του στο παιχνίδι, ως αλλαγές. Χαρακτηριστικό το ότι ο ποιοτικότερος παίκτης της ομάδας, ο Σάνκλαντ αγωνίστηκε για 90 λεπτά.

Το γκολ που έκρινε το ματς πέτυχε στο 63' ο ΜακΚάουαν για τους γηπεδούχους. Πλέον σε τρεις αγωνιστικές, η Χαρτς έχει μια νίκη, μια ισοπαλία και μια ήττα.

 

Χαρτς: Κλαρκ, Οφάια (46' Άτκινσον), Κεντ, Ράουλς, Λόουρι, Σίμπικ (46' Ντέβλιν), Ντένολμ (69' Γκραντ), Όντα (46' Μπόις), Βάργκας (69' Ταγκάουα), Σάνκλαντ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα