ΠΑΟΚ: Μπήκαν Σαμάτα, Εκονκ και Μουργκ ενόψει του «τελικού» με Χαρτς

Σταύρος Σουντουλίδης
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου με τον Άλι Σαμάτα

bet365

Στο ελάχιστο έχουν μειωθεί τα προβλήματα για τον Ραζβάν Λουτσέσκου ενόψει της ρεβάνς με τη Χαρτς το βράδυ της Πέμπτης (31/8) στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο Άλι Σαμάτα προπονήθηκε κανονικά την Τρίτη (29/8) και τέθηκε στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου για τον «τελικό» της Πέμπτης (31/8) κόντρα στη Χαρτς.

Στην σημερινή προπόνηση μπήκαν και οι Εκόνγκ - Μουργκ, με τον δεύτερο να μην έχει τελικά κάτι ανησυχητικό μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα πρωταθλήματος απέναντι στην Κηφισιά.

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Με μοναδικό στόχο την πρόκριση στους ομίλους του UEFA Europa Conference League ο Δικέφαλος συνεχίζει, απόλυτα συγκεντρωμένος, την προετοιμασία του για τον αγώνα της Πέμπτης (31.08) κόντρα στη Χαρτς.

 

Οι παίκτες ξεκίνησαν με προθέρμανση και παιχνίδια κατοχής, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας και τακτικής και η προπόνηση έκλεισε με οικογενειακό δίτερμα.

Ο Φιλίπε Σοάρες συνέχισε με το ατομικό πρόγραμμα, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές συμμετείχαν στο κανονικό πρόγραμμα.

Την Τετάρτη (30.08) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:00 στη Νέα Μεσημβρία, ενώ η Χαρτς στις 20:30 στο γήπεδο της Τούμπας. Οι δύο προπονήσεις θα είναι ανοιχτές για 15 λεπτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Στις 12:00 θα διεξαχθεί η συνέντευξη Τύπου των Ράζβαν Λουτσέσκου και Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ενώ οι Σκωτσέζοι θα δώσουν τη δική τους στις 20:00».

@Photo credits: PAOK FC

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα