Αντίπαλοι ΠΑΟΚ: Η Ελσίνκι του Κανελλόπουλου βγήκε πρώτη στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος

Βασίλης Μπαλατσός
Κανελλόπουλος

bet365

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ, Ελσίνκι, μετά την εντός έδρας ισοπαλία με την Εούπιο τερμάτισε στην πρώτη θέση της κανονική διάρκειας του πρωταθλήματος της Φιλανδίας. Αγωνίστηκε ως αλλαγή ο Γιώργος Κανελλόπουλος.

Η Ελσίνκι θα μπει με πλεονέκτημα έδρας στα play-offs του πρωταθλήματος Φινλανδίας. Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον όμιλο του Conference League αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 2-2 στο εντός έδρας ντέρμπι με την Κουόπιο και τερμάτισε στην πρώτη θέση, ούσα στο +1 από τους δεύτερους φιλοξενούμενους.

Η Κουόπιο προηγήθηκε στο 14' με τον Βίτζεσκογκ, όμως οι γηπεδούχοι γύρισαν το σκορ με πρωταγωνιστή τον Ραντούλοβιτς, ο οποίος στο 44΄ έδωσε ασίστ στον Πελτόλα και στο 51΄σκόραρε για την ανατροπή. Εν τέλει οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 2-2 με τη Γένγκι και το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε.

Ο Γιώργος Κανελλόπουλος πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι στο 81'. O 23χρονος Έλληνας χαφ μετράει 30 εμφανίσεις την τρέχουσα σεζόν και έχει δώσει τρεις ασίστ.

Στα play-offs του πρωταθλήματος αγωνίζονται οι έξι πρώτες ομάδες της κατάταξης της κανονικής διάρκειας και παίζουν έναν έξτρα γύρο.

Η ενδεκάδα της Ελσίνκι: Μαένπα - Τοίβιο, Τένιο, Ράιταλα - Σόιρι (67' Μπαντέ), Πελτόλα, Λίνγκμαν (81' Κανελλόπουλος), Ολίλα (87' Ολουσάνγια) - Χόστικα (68' Χετεμάι), Κέσκινεν (68' Κουασίβι Μπενισάν), Ραντούλοβιτς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα