ΠΑΟΚ - Άιντραχτ: Ένταση στη φυσούνα, αποβλήθηκαν μετά το ματς Μεϊτέ και Τραπ (vid)

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ - Άιντραχτ

bet365

Μετά τη σπουδαία νίκη του ΠΑΟΚ επί της Άιντραχτ ακολούθησε μεγάλη ένταση στη φυσούνα. Αποβλήθηκαν Σουαλιό Μεϊτέ και Κέβιν Τραπ.

Με επεισοδιακό τρόπο ολοκληρώθηκε το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Λίγο μετά το γκολ - λύτρωσης του Κουλιεράκη στο 90+2' και τη νίκη των Θεσσαλονικιών σημειώθηκε μεγάλη ένταση στη φυσούνα ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές και μέλη των ομάδων.

Ο Ιταλός διαιτητής Σιμόνε Σότσα απέβαλε με κόκκινη κάρτα τόσο τον Σουαλιό Μεϊτέ όσο και τον Κέβιν Τραπ. Ο Γάλλος μέσος του ΠΑΟΚ θα χάσει το παιχνίδι με την Αμπερντίν στη Σκωτία και ο αρχηγός των φιλοξενούμενων το εντός έδρας παιχνίδι με την Ελσίνκι.

Αφορμή ήταν η κίνηση των παικτών της Άιντραχτ να μην τηρήσουν το fair play στη φάση που ο Βιεϊρίνια στην προσπάθεια του να κόψει έπαθε κράμπα. Οι φιλοξενούμενοι αποφάσισαν να παίξουν κανονικά την μπάλα και προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν την αριθμητική τους υπεροχή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα