Τραπ: «Ο Λουτσέσκου έκανε χειρονομίες, σκάνδαλο η αποβολή μου»

Newsroom
Τραπ: «Ο Λουτσέσκου μου έκανε χειρονομίες, σκάνδαλο η αποβολή μου»

bet365

Ο τερματοφύλακας της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Κέβιν Τραπ ανέφερε σε δηλώσεις του πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε χειρονομίες, αλλά και πως η αποβολή του ήταν σκάνδαλο κατά τη γνώμη του.

Ο πορτιέρε της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Κέβιν Τραπ τόνισε σε δηλώσεις πως είναι άκρως ενοχλημένος από την συμπεριφορά των μελών του σταφ του ΠΑΟΚ και ότι ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε χειρονομίες προς το μέρους του και κάτι του είπε.

Ανέφερε ακόμη πως θεωρεί σκάνδαλο την κόκκινη κάρτα που αντίκρισε και οδήγησε στην αποβολή του από το παιχνίδι.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο RTL:

«Εγώ δεν ξέρω τι ακριβώς συνέβη. Μετά το τελευταίο σφύριγμα, είδα απλώς ένα μάτσο ανθρώπους να τρέχουν προς την φυσούνα. Τότε, υπήρξε πιθανότατα μία βίαιη πρόκληση από την μεριά του ΠΑΟΚ, την οποία εγώ δεν πρόσεξα...

Μετά είδα τον προπονητή του ΠΑΟΚ να βγαίνει απ' αυτό το τσούρμο και συνεχίζει και να κάνει χειρονομίες. Μετά του είπα να ηρεμήσει. Τότε είπε κάτι κοιτάζοντας προς εμένα. Μετά ξεκίνησε πάλι μία αναστάτωση και ο διαιτητής ήταν εκεί και μου έδωσε απλώς μία κόκκινη κάρτα...είναι σκάνδαλο για μένα, πραγματικά. Ο ρέφερε επέμεινε στην απόφασή του, δεν μπορώ να το καταλάβω, δεν ξέρω γιατί το έκανε αυτό».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα